Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Hattınız otoyoldan geçiyor onun dışında güzel görünüyor ben de Ayrancılar-Tınaztepe hattı yaptım ama otoyolda HGS var diye hattı Yıldızlar köyü içinden geçirdim.
  2. dragi35

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

848 Taş Duvar --> Market 09.11'de bindim. 35 SE 046 plakalı Otokar Kent vardı. Koltukların yarısı doluydu. 749 Market --> Manzara 09.21'de bindim. Otokar Kent vardı plakasını unuttum. Koltuklar doluydu. 128 Manzara --> Üst Geçit 13.32'de bindim. Otokar Kent vardı plakasını unuttum. İki kişi...
  3. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Belki biraz alçak olan kısmına istasyon yapılabilir ama yine Evka 5'de oturanların çoğu otobüs kullanmak zorunda kalır metroya yakın oturanlar dışında daha yukarılarda oturanlar otobüsle metroya aktarma yaparlar.
  4. dragi35

Metrodreaminde buralara hatlar yaptım attıklarınızdan Dikili - Bergama ve Salihleraltı - Dikili hatlarını çizdim. Siz galiba ikisini birleştirip bir hat oluşturdunuz.
  5. dragi35

Ben de bir ara hiç giriş yapamıyordum.
  6. dragi35

Bu değil şimdi o haritayı atıyorum. Tabii ki branchleyebilirsiniz. MetroDreamin' | İZBB'ye İletilecek Otobüs Hattı Düzenleme Önerileri
  7. dragi35

Bu hat sadece Yıldızlar köyü için açılacak olsa böyle yapılabilir ama asıl Ayrancılar'ın ulaşımı için açılmalı bu yüzden bu seferler çok yetersiz kalır 30 veya 45 dakika aralıklı seferler olmalı bu şekilde İzban kullanmayıp Buca ve Bornova tarafına gidecek yolcular bu hattı kullanır 705'in yükü...
  8. dragi35

@StarChaser @Caracalla 706 hattını tekrar düzenledim artık otoyol yerine alternatif yoldan güzergahını çizdim Yıldızlar köyünden geçiyor bu şekilde nasıl olmuş?
  9. dragi35

Evet öyle olabilir şimdi bunu düşündüm benim attığım hat otoyol yerine o yoldan gitsin galiba o köyden geçen hat yok nu açıdan da iyi olur ama körüklü olmasa da o yoldan solo otobüsler geçemez mi?
  10. dragi35

O arada HGS var mı ki HGS geçisi Ayrancılar'dan sonra değil mi bugün oradan geçtim görmedim.
  11. dragi35

706 Ayrancılar - Tınaztepe Güzergah: İzmir-Aydın Otoyolu - İzmir-Aydın Otoyolu - DEÜ Kampüs İçi Bu hat Ayrancılar yolcusu için 705'ten daha faydalı olabilir izbana aktarma yerine Tınaztepe'den M2 + diğer otobüs hatlarına imkanı ile hem de otoyoldan ekspres ulaşım sağlayacağı için çok faydalı bir...
  12. dragi35

Bütün köyleri toplamak çok zor çok uzun bir hat olur parkur süresi 1 günü bile bulabiliir köyler çok farklı yerlerde.
  13. dragi35

Bütün köyler için hat oluşturacağım şu anda Seklik - Bergama hattını çizdim ve 842'yi Bayramcılar köyüne uzattım. Bu arada Bergama'da çok fazla köy var Türkiye'de en çok köyü olan ilçelerde başlarda bu yüzden çok fazla hat lazım.
  14. dragi35

MetroDreamin' | İzmir'de Açılması / Güzergahı Değişmesi Gereken Otobüs Hatları Burada birçok hat ekledim Dikili, Bergama ve Aliağa için bazı köy hatları da var bakıp değerlendirebilirsiniz.
  15. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Bergama iztaşıtta öyle araç yok galiba Bergama'ya gittiğimde Sultanlara benzer Isuzu araçları çalışıyordu başka görmedim.
  16. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Şu anda bir değişiklik yok hala aynı devam ediyorlar ne olacak bilmiyoruz.
  17. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Aslında 538 Üçyol'dan değil de Uzundere, Yurtoğlu gibi yerlerden başlayıp çevre yoluna girecek şekilde açılabilirdi bu şekilde parkur süresi kısalır ulaşımın zor olduğu yerlerden hastaneye ulaşım kolaylaşırdı.
  18. dragi35

Bilgisayar Mühendisliğimi yoksa Yazılım Mühendisliği'mi?

Onu bilmiyorum maalesef hocam.
  19. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Karabağlar yolcusu 538'i kullanmak yerine diğer otobüslerle Üçyol veya Konak'a gidip oradan m1 + 533 yaparak daha hızlı hastaneye gider.
  20. dragi35

Bilgisayar Mühendisliğimi yoksa Yazılım Mühendisliği'mi?

Bana göre bilgisayar mühendisliği daha kapsamlı olduğu için daha avantajlı gibi geliyor, yapay zeka gibi alanlarda daha avantajlı olabilir donanım bilgisi de öğreniliyor ben bu yüzden bilgisayar mühendisliği tercih ettim ama sadece kodlama odaklı düşünüyorsanız belki yazılım mühendisliği daha...
Geri