Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

963 Çağdaş --> Halide Edip Adıvar 16.03'te bindim Koltuklar dolu + ayakta yaklaşık 15 kişi vardı. 330 Bayraklı Depo --> Bayraklı Üst Geçit 16.27'de bindim. Koltuklar dolu ve ayakta çok kişi vardı tam sayamadım kalabalıktı. 912 Bayraklı Üst Geçit --> Egekent Aktarma 330'dan inip bindim. Baya...
  2. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

İnsanlar galiba ekspres diye 675'i daha çok kullanıyor. Fahrettin Altay'dan doğrudan Seferihisar tarafına gidecek olan 975'e binmiyordur herhalde 675'e biniyordur. 975 belki F. Altay'dan çok dolu kalkmayıp ilerideki ara duraklardan yolcu topluyordur.
  3. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Sarnıç'tan kalkacak şekilde çalışıp Akçay Caddesi'nden çevre yoluna çıksa daha iyi olur.
  4. dragi35

532 var diye bunu açmazlar çok gerek yok bu hatta.
  5. dragi35

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

O zor görünüyor belki 800'ün bazı araçları verilip iztaşıt eshot karışık çalışabilir ama A tarifesinde çalışmalı.
  6. dragi35

İşte bu yüzden 830 sık çalışsa Bornova - Bayraklı arası yolcuları toplar. Aslında baştan asıl yük 830'a verilip 800'ün çoğunlukla Menemen yolcularının kullanacağı şekilde düzenlenmesi gerekiyordu. 830 10 dk 800 de 15 dk aralıklı çalışsa hem daha az araç çalışır hem de yoğunluk dengesi daha iyi...
  7. dragi35

Şu anki haliyle de zaten o kadar yolcu çıkar ama filoda yeterince körüklü araç yok kİ 835'e verilsin. Akşamları çakılı oluyor.
  8. dragi35

Çağdaş durağındayım 568 dolu geçti 330 Bostanlı yönüne çakılıyor çok öğrenci var. 963 de çakıldı 570 de kalabalık görünüyordu. Arkasından gelen 330 de çakıldı 963 geldi koltuklar dolu ayakta az yolcu ile gidiyor.
  9. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bugün 07.08'de Manzara durağının oradaki fırının önünde 608 duruyordu şoför sanırım fırına girdi görünce çok şaşırdım acaba güzergahı uzadı mı diye düşündüm ilk de maalesef
  10. dragi35

En üstteki hangi otobüs eskilerden kalma galiba O345'e benziyor.
  11. dragi35

@Atabey hocam sanırım Atatürk Mahallesi - Halkapınar Metro (veya başka bir yer de olabilir) hattı lazım. Sizin 168 ve 249'unu Evka 4 yolcuları dolduruyor bu hat oraları rahatlatır.
  12. dragi35

Ben de bunun için başvuru yapmıştım red gelmişti.
  13. dragi35

534'e o düzenleme yapılmasa bile 602 şehir hastanesinden geçecek şekilde düzenlense otogar şehir hastanesi arası hat olur 531'e de gerek kalmaz.
  14. dragi35

Ne diye cevap geldi?
  15. dragi35

359 ve 559 için öyle yapılabilir ama 634 için 534'ün güzergahını değiştirmek parkur süresini uzatmaz mı? Şu anda 534 ekspres çalışıyor ama sanırım fazla kullanan yok.
  16. dragi35

O kadar mı hocam? Bir de seferleri sık çalışıyor 249 ve 585 de var. Nüfus yoğunluğu çok fazla sanırım oralarda.
  17. dragi35

Otobüste kalabalık izbandan daha da çekilmez oluyor. Şoför ani manevralar yaparsa bir de ayaktayken çok kötü oluyor. Ayrıca izbanda en fazla 40 dakika ayakta kalıyorum ama 800'de trafik varsa 1 saati geçiyor bundan sonra bu saatlerde 800'e binmem.
  18. dragi35

602 çekilmez hale gelince Turan'da inip şimdi izbana bindim o kadar kalabalık değil ayakta az yolcu var.
  19. dragi35

Bu saatte gerçekten en iyisi M1 + vapur + 428 yapmak öyle de eve gitmek çok uzun sürüyor ama öbür türlü de izbanla çakılı işkencesi ya da 800/602 ile trafik + çakılı işkencesi çekiyorum.
  20. dragi35

602 birazdan çakılacak gibi Bölge İstasyonuna geldiğinde boştu o durakta koltukları doldurduk şimdi Yeni Kent durağına az kaldı baya kalabalık.
Geri