Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Yapılırsa 502,599 ve 699'un son durağı da hastaneye alınabilir hem binecek yolcunun kafası karışmaz hem de otobüsler tekrar boşuna Cengizhan son durağa dönmez. Belki sadece 533 ring olarak devam edebilir çünkü parkuru kısa ve ring şekilde seferler daha hızlı oluyor.
  2. dragi35

Şehir hastanesinde hiç mi son durak yapılabilecek alan yok? Her hat son durak yapmasa da özellikle 532,535 ve 536'nın uzun parkurdan dolayı hastanede son durak yapması gerek.
  3. dragi35

697,806 ve 858 için hastaneye uzatma fikri çok uçuk oldu ama söylediğiniz gibi durak yapılabilir yine de en azından 602'nin güzergahında Çiğli'den çevre yoluna girecek ve hastaneye girecek şekilde değişiklik yapılabilir bu değişiklik yapılırsa 531'in açılmasına gerek kalmaz şu an çalışan...
  4. dragi35

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Direkt 760 Urla'dan Narlıdere Kaymakamlık'a uzatılsa bile olur.
  5. dragi35

Şu anda en azından 602 ve 660'ın güzergahı değiştirilip şehir hastanesine uğrayacak şekilde otogara gidebilir. 697, 806 ve 858 söylediğiniz gibi hastaneye uğrayıp Cengizhan'da son durak yapabilir.
  6. dragi35

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Ben CRRC'yi aslında körükleri vagonlar arasını birleştiriyor diye diğer setlere göre yolcu kapasitesi daha yüksek diye düşünüyordum ama tutunacak yer sıkıntısından dolayı bunun pek bir avantajı kalmıyor.
  7. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Teşekkür ederim
  8. dragi35

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

636 Bayraklı Şehir Hastanesi - Örnekköy Güzergahını Metrodreamin'de çizdim bu hat açılıp 532 ve 535 ilk güzergahlarına geri dönmeli 532 Postacılar'ı dolaşırken parkur süresi çok uzuyor hastaneye ulaşım uzun sürüyor 535 zaten uzun bir hat Şantiye ve Köprü duraklarına uğradığı için parkur süresi...
  9. dragi35

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

Kaldıramamasından değil de o zaman 912'nin işlevi tamamen bozulur o hat Anadolu Caddesi hattı parkur süresi o şekilde çok uzar.
  10. dragi35

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

Girne'den Anadolu Caddesi'ne ve Altınyol'a çıkan bir tane bile hat yok bu güzergahta bir hat açılmalı Bostanlı İskele - Bornova Metro hattı açılabilir.
  11. dragi35

Sanmıyorum hem Eshot araç yetersizliği yaşadığı için hem de İztaşıt'ın buna izin vereceğini düşünmediğim için herhalde körüklü çalışmaz. Belki 912'nin körüklüleri 800'e verilir diyeceğim ama bu da 912 kullanana çok sorun yaşatır ama 800 A tarifesine geçse yapılabilir aslında zaten artık 912'nin...
  12. dragi35

602,608 ve 660 açılmasaydı 800 daha da yoğun olurdu bu hatlar biraz destek oluyor.
  13. dragi35

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

Girmezse artık hatların parkur süresi kısalır ve bu yüzden inşallah seferler artırılır. Keşke 749 Asarlık'ı dolaşmadan sadece Menemen Devlet Hastanesi Acil durağında duracak şekilde oradaki kavşaktan dönse zaten Egekent 2 ve Ulu Koop yolcusu için yeterli olur yolcular çoğunlukla hastaneye ve...
  14. dragi35

En Çok Seyahat Ettiğiniz Eshot Hatları

İzmir'in omurga hattı olduğundan Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Menemen'de oturan ve buralara yolu düşen çoğu kişi kullanıyor.
  15. dragi35

602 ve 800 girmesin ama diğer hatların girmeye devam etmesi daha iyi olur.
  16. dragi35

Çarşıya mı girmeyecekler?
  17. dragi35

En Çok Seyahat Ettiğiniz Eshot Hatları

Daha önceden de buraya yazmıştım ama üniversiteye gidip gelmemle birlikte en çok bindiğim hatları tekrar güncelliyorum. En çok bindiklerim: 128,428,749 Sık bindiklerim: 602,608,660,800 Arada sırada bindiklerim: 290,543,820,826,827,848,912 Nadiren bindiklerim: 5,6,7,835
  18. dragi35

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Attığınız açılmıyor @Ayaz hocam
  19. dragi35

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Keşke satmasaydı Menemen'e verseydi.
  20. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu hat keşke yine çalışsa metroda Ege Üniversitesi istasyonunun olması otobüs hattı olmadan çok fayda sağlamıyor kampüs içindeki çoğu yer metroya uzak kalıyor.
Geri