Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. G

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Evet ortak hareket edip fikir alışverişinde bulunmalıyız ona göre hareket etmeliyiz en başta söylediğim gibi mevzu derin bireysel durumda lokma oluruz
  2. G

Kime ne tutturursa demekki bende bi pazarlık fln yapmadım
  3. G

Bana %25 de demedi %45 ama ben davayla şunla bunla uğraşcam sizin adınıza o yüzden %40 olacak anlaşma diyo
  4. G

Sence yatmış gibi mi duruyo? Sabah akşam burda milleti uyandırmaya çalışıyorum
  5. G

Tam olarak öyle. 200 dükkan yapacam diyo tüm haçılın adalarını birleştircemmdiyo. Tüm haçıla kaç bin tane dükkan sığar. Benim yorumum kendisi bişey demedi ama o 200 dükkan yapacam dediği biz hissedarlara, oda mk265e yakın olan patika yolun üstü, yolun altına yani 34576.... 582 vs o adaların...
  6. G

Evet bize de 100m dükkan dediler, ilk başta 0.5emsalmiş 1'e yükseltmişler. Max yükseklik 17.5m ama biz 9.5 m yapcaz yeterli o dükkanlar için diyo
  7. G

Bide benim anladığım haçılın mk yapı tarafındaki kısmına 200 dükkanı hissedarlara yapacak. Esas projesi kendisine çevre yolu yanındaki taraf
  8. G

Evet yeni kurmuşlar eski ortaklarından ayrılmışlar vs. Bende bi bilgi bulamadım, Ben kaç yıldır bu projeye hazırlanıyorum burayı imara sokanda benim dedi açık açık
  9. G

İşin diğer boyutu zaten adam adaların hepsini birleştirteceğini söylüyo mesela benim arsamda payı yok eğer gizli ortak değilse nasıl davalık olacaz dedim adaları birleştirince ortak olacağız diyo
  10. G

imar söylentilerinden önce emlakçılar birisinin mal topladığını söylüyodu demekki o kişi buydu. Malın bi kısmını toplayınca ihaleye bağlayacağı para dışardan ihaleye girecek müteahhide göre %50 az olacak dolayısıyla rakibi olmayacak ve evet dediğiniz gibi ucuza kapatacak
  11. G

He kabul etmiyosanda davayla alacam arsanı parası mukabilinde diyo
  12. G

Tam olarak öyle diyo zaten
  13. G

Konu proje değil dostum, yaklaşım
  14. G

Ne dediğimi görüşmeye giden anlar, bence arka planda büyük bi mevzu var bu kadar erkenden bu kadar emin adım atmak için bazı güvenceler lazım
  15. G

Bunu sunuma gittiğinizde diyolar tabi telefonda sadece davet ediyolar sunum için
  16. G

Sunuma davet ediyolar projelerini anlatmaya. Ama işin sonunda biz tüm üst haçıla böyle bişey yapcaz tüm hazırlığımız tamam ya bizle olacaksınız ya da davalık olacağız diyo kibarca
  17. G

Yakında ararlar sırayla arıyolar herkesi
  18. G

Seni arayan yok mu kağan
  19. G

Yukarı haçıl için büyük bi projesi olan firma tüm arsa sahiplerni arıyolar sizide ararlar yakında. 2800 arsa sahibi varmış yukarı haçılda tek tek arıyolar
  20. G

Mesele 10 dönüm değil tüm üst haçıl bana yapılan sunuma göre
Geri