Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Birnevi Senaryo

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

50B'ye bir veya iki kez bindim hoşta bir hattı bence güzergah olarak. 94Y'den baya farklı gidiyor demi tam bilmiyorum çünkü. 94Y'de kapanmasa iyiydi uzun güzel bir hattı ve yanlış hatırlamıyorsam yandan metrobüsleri görebiliyorduk.
  2. Birnevi Senaryo

Ben hatlarımı istiyorum. Bana hatlarımı geri ver😁
  3. Birnevi Senaryo

Suçlamaktan ziyade hermesi etiketleyip şu lafı dediğin için ben üzüldüm sen hermese dedin ki daha önce de yazdık ne olduğunu biliyorsun dedin. İyi de ben hayatım boyunca kavgadan nefret ettim ister inan ister inanma sadece haksızlığa gelemiyorum. Yoksa gaziyi yerden yere vur bana ne. Yeri...
  4. Birnevi Senaryo

Niye ki hani semih hatların kısalmasından memnundu. Neden 50AT'den nefret ediyor. Bu arada 50AT dahil olmak üzere 2024'den bu yana kapanan tüm hatların kapanmasına sebep olan ne kadar hat varsa hiç birisini sevmiyorum 50, TM ve SM türevli hatları. Semih'in anlamadığı şey. 36V'nin seferleri...
  5. Birnevi Senaryo

Eski siteyi geç. Eskisi yenisi yok ben 2011'den beri hergün burdayım. Sen ve senin gibi türemeler bana iftira atamaz. Yükselmek falan da yok normal şekilde yazıyorum. Aynaya bak kendi yüzüne. Seni tanımıyorum bile ne eski sitesi. Belli ki o zaman orda da kışkırtıyormuşsun.
  6. Birnevi Senaryo

Akia nefreti nerden geliyormuş... Akia ya bu akia akia hani bi güleryüz bile etmeyen akia. Bundan sebep olabilir mi acaba. Bizim size sormamız gerekirken siz bu akia da ne buluyorsunuz diye, dönüp siz bize soruyorsunuz akıl almaz birşey bu.
  7. Birnevi Senaryo

Siteden sizin gibi kışkırtıcılar sayesinde atılıyorum eserinle gurur duy. Birde utanmadan söylüyorsun yüzünde kızarmıyor. Siteden atılmam için bir sebep söyle. Asıl sizin gibi trollerin atılması lazım. Herşeyi abartan sizsiniz.
  8. Birnevi Senaryo

Filo akiayla dolunca da aynısını der misin her taraf akia doldu hepsi birbirine benziyor diye. Ararsın ararsın birgün o beğenmediğin otokarları da ararsında bulamazsın. Bilmem hangi ilin köyüne hibe edilmiş vaziyette bulursun.
  9. Birnevi Senaryo

Siyasi sebep mi. Bin kere de değil milyon kere söyledim CHP ve TİP'li olduğumu solcu özgürlükçü cumhuriyetçi olduğumu. Yanlış yapan bizden de olsa sen yanlış yaptın veya şurda hata yaptın demeyi bilmeliyiz. Yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür. Zamanında kadiri de yerden yere vurdum sırf bmc...
  10. Birnevi Senaryo

İETT'nin BMC Procity TR Otobüsleri

Bilmiyorum. Ama tasarım için olabilir mi yani sadece tasarım için yapmış olabilirler mi BMC yetkilileri.
  11. Birnevi Senaryo

İETT'nin BMC Procity TR Otobüsleri

Geçenlerde Cebeci peronlarda şans eseri B5381'i gördüğüm de üzücü bir manzarayla karşılaştım. Araç modelinin en son filo koduna sahip olmasına rağmen ne yazık ki bir parça kaybı yaşamış ve orijinalliği bozulmuş. Şundan söz ediyorum; Normalde o yuvarlak içine aldığım kısmında dolu olması...
  12. Birnevi Senaryo

Bende biliyorum otobüse binenlerin yüzde 99'unun umrunda değil, bilmezler bile hangi markaymış modelmiş. Ama fark yaratırsan o farkın farkına varırlar. Mesela yeni kasa capacity ve man lions city gibi. Bunun örneklerini konya ve gaziantep'te gördük.
  13. Birnevi Senaryo

Başkası bizi ilgilendirmiyor. Konumuz otobüsler. Sıradan insansan bu forumda işin ne diyorum sana. Neyin duyarını kasıyorsun anlamıyorum. Otobüsten hiç anlamayan birine sorsan bu ne marka mercedes der. Ama akia'yı sorduğun zaman ağzı açık kalır. Tiktok'u bile çekilmedi mi bakın 17 milyonluk...
  14. Birnevi Senaryo

İstanbul'da dönen paradan. Harcanan paradan. Belediyeye verdiğimiz vergilerden. Belediyenin kazandığı paralardan haberin var mı. İstanbul burası İstanbul sıradan bir şehir değil. Lahor değil burası. Sadece halka para yok anlamıyor musunuz. Ekrem başkan makam aracını mercedes vito tercih eder ve...
  15. Birnevi Senaryo

Tamam da farkımız o zaten onun için burdayız. O zaman senin burda ne işin var diye sormak gerekiyor. Romantizm falan değil. Otobüsleri seviyoruz ve burası da onun konuşulduğu yer. Sen sıradan insansan neden burdasın yolunu mu şaşırdın. Bi duyar kasmalar falan.
  16. Birnevi Senaryo

Yapılmışı var. Mercedes citaro. Man lions city. Veya hiç birşey bilmiyorsan tourismo veya travegonun klimasına bakmak lazım. Yeter ki istensin. Ve bakıma odaklanmak gerekir.
  17. Birnevi Senaryo

Dünyanın en zengin şehirlerinden biriyiz. Reklam bütçesine ayırana kadar üstüne 2 daha koyarlar giderler otokar alırlar.
  18. Birnevi Senaryo

İkarusun manın albenisi vardı. Akia'nın neyi var? Halen özellikle 1 tane bile olsa da ikarus kullanan yerler var.
Geri