Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Birnevi Senaryo

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Geçen ki bmc kazasının iç videosunu izledim de ürkütücüydü. Şoför seyir halindeyken ayağa kalkıp mastürbasyon yaparken şaka şaka cebinden birşey çıkartmaya çalışırken ondan sonra direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Güler misin ağlar mısın. O kadar trajikomik ve aynı zamanda da üzücü bir kaza ki...
  2. Birnevi Senaryo

Duymaz mıyım hiç haberim vardı aslında. Ama Solaris gitti otobüs hediye vermedi mi Eshot'a? Yoksa pardon kiralamış mıydı ESHOT adına öyle tuhaf birşeyler olmuştu ama unuttum işte.
  3. Birnevi Senaryo

Aslında bu müze işi bildiğim kadarıyla yurtdışında da aynı şekilde işliyor
  4. Birnevi Senaryo

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Bursa mı çorum mu
  5. Birnevi Senaryo

Üstte bir mesajda yarısını yanlışlıkla yamuk yazdım ama düzeltemedim de sağlık olsun.
  6. Birnevi Senaryo

Başka dünya şehirlerinde de böyle birşey varsa ben kabulüm. Çünkü her anlamda gelişelim istiyorum.
  7. Birnevi Senaryo

Zaten kişisel. Aktarmayı tartışıyoruz şuanda konu bu.
  8. Birnevi Senaryo

Tm bunu biliyorum farkındayım ayrıca suriyeli ve afgan vs. kaçkınlar içinde iyi bir karar olmuş olabilir. Ama aktarmayı da kişiselleştirmiş karta bağlamak sağlıklı mı oldu emin değilim.
  9. Birnevi Senaryo

Hiç birşey anlamadım ama neyse
  10. Birnevi Senaryo

İett'nin Mercedes-Benz Conecto K Ve G Otobüsleri

İlk 2 görseldeki araç zannederim M4570 olsa gerek yani öyle görünüyor gibi ama ne yazık ki aslına uygun boyama yapılmamış ve stoplardan sonrası da sarıya boyanmış ve üçüncü görselde aracın aslına uygun boyanmış aynı modeldeki örneği görünüyor. Ayrıca stoptan sonrasının beyaza boyanmış olması bu...
  11. Birnevi Senaryo

İETT'nin ücretsiz öğrenci taşıması beni incitmiyor. Sadece diyorum ki bu yakadan otobüsler verilemez miydi de anadolu yakasından buraya otobüs gönderdiler. Gerçi bunda da sorun yok gibi sonuçta iki yaka da istanbul sayılmıyor mu. Ama tasarruf için hatları kapatan, garajda otobüsleri yatıran iett...
  12. Birnevi Senaryo

Nerden iliştirdin ama Birde son eklenen bmcler yok gibi
  13. Birnevi Senaryo

İETT'den Haberler

Ben zaten otobüs için diyorum genel trafiği
  14. Birnevi Senaryo

Breda ve menarinibus bursa da üretildi
  15. Birnevi Senaryo

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

Anadolu yakasında kaç adet orijinal aynalı otokar kent var. Beyaz boyalı veya siyah farketmeden?
  16. Birnevi Senaryo

İETT'den Haberler

Anadolu yakasındaki trafik Avrupa yakasına göre her zaman daha azdır yani iett otobüsleri daha süratli gidebilir. Umarım bu proje trafiği kötü yönde etkilemez, eğer etkilerse bence yapılmasının bir mantığı var mı bilmiyorum.
  17. Birnevi Senaryo

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Anadolu yakasındaki Güleryüz Cobra aşkını anlayamıyorum biliyor musunuz
  18. Birnevi Senaryo

İzmir'in solarislerine imreniyorum. Keşke istanbul'da da olsaydı. Solaris ilk ihaleyi kazandıktan ve üzerinden biraz zaman geçtikten sonra rüyamda bu otobüslerin üretim anını görmüştüm düşünün yani ne biliyim hayal kurmak, sevgi böyle birşey, sene 2014. Boyama aşaması falan falan falan.
Geri