Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

hocam neden İzbana Koyundere ve Asarlık duraklarını eklemediniz ?
  2. Ayaz

bayram ederiz valla bir kere denk geldi bana araç önceki gün 748 de çalışmış ekranı takılı kalmış 748 de 748 diye bastım bornovaya kadar gittim birde 😂
  3. Ayaz

Eshot ile İlgili Merak Ettiğiniz ve Sorgulamak İstediğiniz Şeyler

hocam eşit hizmet vermek ve eshot aynı cümle içinde kullanılamaz bile
  4. Ayaz

🤣🤣🤣 eshotun hazin sonu
  5. Ayaz

evet 137 den inmiştim aktarma yaptı ama ekranda 912 yazıyor uygulamadada 912 olarak görünüyor ama 830 geliyor
  6. Ayaz

şimdi 830 a bindim ama kart okutma yerinde 912 yazıyordu yani A tarifesiyle binmiş oldum🤣 (otobüste sadece 4 kişi var)
  7. Ayaz

Eshot ile İlgili Merak Ettiğiniz ve Sorgulamak İstediğiniz Şeyler

121 Mavişehir-Bostanlı arası zaten giderken 821in seferleri 121 e aktarılıp sonra neden kapanmıyor?
  8. Ayaz

hiç hatırlamıyorum. o zamanlar 128 varmıydı ? eğer yoksa büyük ihtimalle 749 ikiye bölündü Egekent2-Egekent ve Menemen-Egekent2 olarak çünkü yanılmıyorsam 2021 senesine kadar Menemen-Egekent2 olarak çalışıyordu sonradan Menemen-Ulukent oldu
  9. Ayaz

2018 senesi sonlarında çektiğim bir fotoğrafta şu detayı farkettim 749 Menemen Akt. - Egekent Akt. yazıyor şuana kadar hiç farketmemiştim şans eseri fark ettim. (görüntünün kusuruna bakmayın çok kötü maalesef…)
  10. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

her mahalleye otobüs gidiyor demek için yapılan hatlar: 1:318 2:481 3:305 4:232 5:850 6:868 aslında 868 gerekli bir hat fakat bu güzergahta değil.
  11. Ayaz

749 koyundere,asarlık yolcusunu tam anlamda toplayamıyor Koyundere ve Asarlığı asıl toplayan 748/698 dir. 749 Çanakkale Asfaltı-Egekent2 arası çok iyi çalışıyor birde Ulukoop-Egekent2 arası iyi çalışıyor onun dışında Ulukent-Ulukoop yolcusu neredeyse 0 ulukentten ulukoopa 749 la çıkan pek...
  12. Ayaz

koyunderede yaşayan birisi olarak 648 in aşırı kullanışsız bir hat olduğunu düşünüyorum Menemen Devlet Hastanesi durağından evime doğru otobüs beklerken 648 gelince binmiyorum eğer 748/749 a 5-10 dakika arasında varsa onları bekliyorum 748 ne kadar çok dolaşsada 648 kadar dolaşmıyor ve 748/749...
  13. Ayaz

evet 749 bir zorunluluk değil bende onu anlatmaya çalışmıştım
  14. Ayaz

749 sadece destek hat bunuda hem erken saatte bitmesinden anlayabiliyoruz. 749 olmasa pekte bir sorun olmaz çünkü ulukooptan ulukent aktarmaya 3 farklı otobüs daha var egekent2 den egekent2 izbana 128 var 749 dan daha sık çalışıyor egekent2 den menemenede 128/428/826+800/602/660 şeklinde...
  15. Ayaz

evet ukome kararında Ulukent İlköğretim Okulu,Ulucak Cami,Ulukent Meydan,Ulukent Çıkış,Celalettin Akar,Top Sahası,Otuz Ağustos,Esenlik,Simge Sitesi - Güzergahının devamı şeklinde yazıyor
  16. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Koyundere Cami Caddesi aşırı dar oradan nasıl bu kadar otobüs geçecek acaba ? normal araba anca geçiyor o caddeden ve devamındaki cadde dahada dar
  17. Ayaz

232 hattı 08.12.2025 tarihinden itibaren açılacakmış
  18. Ayaz

bir ara sefer saatlerine kadar yüklenmişti eshot sitesine
  19. Ayaz

904 Çiğli Tramvayı 96 Üçkuyular-Bostanlı Feribotu 896 Sasalı Doğal Yaşam Parkı 48 Halkapınar Metro 2 - Onur Mah. normalde 148 olması lazım ama uygulamada böyle görünüyor 28 Egekent Akt. - Egekent-2 normalde 128 ama uygulamada böyle görünüyor
Geri