Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Hocam yüksekliğe bakmak için Google Earth uygulamasını deneyebilirsiniz.
  2. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Merhabalar Hocam haritayı inceledim fakat Tramvay Dursun Bey Sokak,Kızıl Avlu Caddesi,Bergama-Kozak Yolu,Station Name,İncirli Mecsit Caddesi,Galenos Caddesi,623.Sk,duraklarına uğrayamaz çünkü oralar yokuş. O güzergah için zaten tramvay fazla kaçar bölgede o kadar fazla insan yaşamıyor...
  3. Ayaz

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Hat:800 Yön:Menemen-Bornova Saat:16.07-16.30 16.07 de Koyundere durağından bindim 16.30 da Çiğli Şaraphane durağında indim Doluluk:Çakılıydı Hat:820 Yön:Bostanlı-Harmandalı Saat:17.27-17.34 17.27 de Çiğli Şaraphane durağından bindim 17.34 de Balatçık Kahvelerde indim Doluluk:koltuklar doluydu...
  4. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

912 o kadar çok değildir
  5. Ayaz

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Geçen gün Karşıyakadan izbana binmemek gibi bir hata yaptım ve aşağıdaki güzergahı izledim. Hat:330 Yön:Evka-3 Metro-Bostanlı İskele Saat:17.22 Bindiğim Durak:Osman Bey Parkı İndiğim Durak:Bostanlı İskele yaklaşık 7 dakikada Bostanlıya vardım sonra Hat:428 Yön:Bostanlı İskele-Egekent-2...
  6. Ayaz

hocam valla ben günde 9 saat gidiyorum
  7. Ayaz

İzmir'de Tarifesinin Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

C tarifesi kısa mesafe için daha ucuz oluyor hocam ben Genç kart kullanıyorum Koyundere durağından Bornova yönüne binerken 23.12TL alıyor Çiğli Belediyede inince 9.38TL iade ediyor toplamda 13.74TL ye Çiğli Belediyeye gelmiş oluyorum ki zaten buradanda herhangi bir Bostanlı otobüsüne binsem o da...
  8. Ayaz

onları sonradan bende düşündüm aslında
  9. Ayaz

800 B tarifesine geçerse hiç bir anlamı kalmazki
  10. Ayaz

428,827,949,909,986,778 hatlarının L tarifesine 775,776,829,981,982,983,987 hatlarının J tarifesine alınması lazım Menderese iztaşıt geldiğinde ise Cumaovası-Köyler olarak çalışan bütün hatlar C tarifesine alınması lazım zaten soloyla çalışıyorlar.
  11. Ayaz

646 hattının sefer saatleri güncellenmiş
  12. Ayaz

bu civar için Ulukent Akt.-Koyundere olarak bir hat daha açılabilir güzergahıda: Ulukent Akt.-Jandarma Ormanı-Ulukent Trafo-Üst Geçit-Egekent2-Market-İrem Sitesi-Ege-Egekent2 Son Durak-Kent2-Şelale-Umut-Menemen İmam Hatip Ortaokulu-Uluğbey Lisesi-Manzara-Egekent2 Koruluk-Egekent2...
  13. Ayaz

bugün 136 beklerken fark ettim 20004 Numaralı Karşıyaka İskele durağının üzerinde 490 Çiğli-Konak yazıyordu 920 olması gerek ama alakası bile yok 490 la 920nin
  14. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Menemen-Bostanlı umarım açılır…
  15. Ayaz

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

Caher Dudayev Bulvarının adı Nevzat Çobanoğlu Blv. oldu Cemil Tugayın hala daha haberi yok…
  16. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

acaba talep yokmuydu ?
  17. Ayaz

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

şuan izmirde herhangi bir metro yapılsa o kadar iyi olacakki özellikle Kuzey İzmir,Doğu İzmir ,Güneydoğu İzmir bölgelerine metro gerekli şuanlık Seferihisar,Urla,Güzelbahçeye ihtiyaç yok
  18. Ayaz

asıl 800 e o düzenlemenin yapılması yerinde olur çünkü Menemen yönünde 602,608,660,830 olur Bornova yönünede 830(Metroya),660,602,608,290 olur.
Geri