Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

ben Koyunderede yaşıyorum eğer 800 e 3 dk 660 a 5 dk var ise 660 a biniyorum çünkü otobüstekiler genellikle Foçaya veya Otogara gittiği için ara duraklarıda 800,602 topladığı için Çiğli Belediye - Koyundere arasını 11 dakikada gidebiliyor.
  2. Ayaz

830 un seferleri aşırı yetersiz ve tarifesi saçma insanlar daha çok 800 e biniyorlar.
  3. Ayaz

olabilir ancak eshot Koyundereye sefer yapmaz gibime geliyor.
  4. Ayaz

olur tabiki ama bu seferde otogara olan hat ihtiyacı oluşacak hem menemenin ulaşımı senelerdir Otogar-Bornova civarından karşılanıyor. Merkezde sadece 800 kalırsa bu 800 ü ekstra dolu yapar ve iztaşıt araçları bu kadar sık sefer yapmaya şuanlık müsait değil gibi yeni alımlardan sonra anca...
  5. Ayaz

Eshot hala aktarmalı ulaşım var diyor fakat Menemen merkezde oturan bir kişinin ne izbanda aktarma hakkı var ne 800,602,660da aktarma hakkı var bostanlı hattı isteyincede aktarmalı ulaşım mevcuttur diyorlar. Menemen-Bostanlı İskele hattının açılması lazım ama anlamıyorlar.
  6. Ayaz

515 Konak Tünelinden girip 253 gibi gitse ? (işçiler cd. görmeden)
  7. Ayaz

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Hat:660 Yön: Yeni Foça —> İzmir Otogar Bindiğim Durak:Koyundereden 12.25 de bindim İndiğim Durak:Çiğli Belediyede 12.46 da indim Doluluk:Koltuklar dolu ayakta 8 kişi Hat:446 Yön: Evka-5 —> Bostanlı İskele Bindiğim Durak:Çiğli Belediyeden 12.51 de bindim İndiğim Durak:Bostanlı İskelede 13.13 de...
  8. Ayaz

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

evet bugün Balçovadan bindim ve Halkapınara kadar hiççç kesilmedi mobil veri
  9. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bostanlı-Üçkuyular vapuru iptal olurmu bugün kullanmayı düşünüyorumda
  10. Ayaz

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

776 hattı reklam olarak gösteriliyor.
  11. Ayaz

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Bugün bende fark ettim Kent Lf vardı umarım böyle devam eder.
  12. Ayaz

Mazide Kalmış ESHOT/İZULAŞ Hatları

taşkent neresi ?
  13. Ayaz

evet Menemenin araçlarıda 660 a gidiyor bazen
  14. Ayaz

yeni alınan 16 otokardan birisi şuan 748 de çalışıyor plakası 35 CUG 284 hatta plakaya kan sürmüşler. validatörlerde poşetle kaplı
  15. Ayaz

İzmir - Buca Onat Tüneli

8 ekim 2024 de kazıların %80 inin bittiği yazılmış. 22 Mayısta ise kazıların bittiğini ve Tünelin %88inin bitiririldiği yazılmış altınada not olarak tünelin 1 yıl içerisinde açılması planlanıkıyor yazılmış.
  16. Ayaz

213 ün güzergahı bu büyük ihtimalle 290 da bu güzergaha geçecek.
  17. Ayaz

892 İzBB-WC 36 Örnekköy-Karşıyaka (136) 47 Postacılar-Halkapınar2 Metro (147) 628 Karşıyaka-Konak Vapuru 629 Bostanlı-Konak Vapuru 71 Tınaztepe-Konak (171) 750 Bağarası-Ulukent Akt. (normalde Yenifoça olması lazım.) 21 Mavişehir Akt.-Konak 253 Konak(Talatpaşa)-Halkapınar 68 Halkapınar-Evka-4 623...
  18. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

ben çok eskiden çizdiğim raylı sistemlerde bakmadım fakat yeni çizdiklerimde bakıyorum. Özellikle çizdiğim T12,T9A ve T9B nin Karabağlar kısmında çok eğim sorunu var ama Karabağlar’da maalesef çok engebeli bir alan fakat çok fazla yerleşim var.
Geri