Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

izbana metro diyorlar burda
  2. Ayaz

Bu sabah fotoğrafladım bunu bu fotoğrafı çektikten sonra menemen yönüne doğru bir dolmuş geldi üstünde Haykıran - Menemen - Atatürk Mah. - Hıdırtepe yazıyordu onu çekemedim maalesef
  3. Ayaz

Nasıl Giderim? (İzmir)

1) Üçyol Metroya yürü 2) Evka-3 Yönüne giden Metroya bin 3) Halkapınar durağında in 4) Menemen/Aliağa Yönüne giden İZBAN’a aktarma yap 5) Menemen durağında in ve yürü Toplam Yolculuk Süresi: 1 Saat 15 Dakika Harcanan Para: Tam:70,43₺ Genç:31,96₺
  4. Ayaz

İzmir Ukome Kararları

birde bir hat sadece cuma günü çalışıyordu onu hatırlıyorum.
  5. Ayaz

İzmir Ukome Kararları

iş yapmıyorlarmıydı ki ?
  6. Ayaz

2008 yılına ait Vapur Ve Metro bağlantılı hatlar
  7. Ayaz

İzmir Kent İçi Ulaşım Haberleri

Yeni açılan Çobançeşme - Gültepe - Osmangazi dolmuşunun güzergahı aşağıda var. https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXwxMg%3D%3D
  8. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Yıldızlar köyünden eshot hiç geçmiyor zaten oradan geçmesi daha iyi olur.
  9. Ayaz

Burada 2 tane yeni yoldan gidecek hat var değerlendirebilirsiniz. https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw5 https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXw0
  10. Ayaz

bu arada bende yeni yoldan götürmemişim 😂
  11. Ayaz

benzer bir hattı bende çizdim mavişehire böyle gitmesi daha iyi olur çünkü şoförlerden duyduğum kadarıyla Hilltownun yanındaki sokaktan geçmekte zorluk çekiyorlarmış hatalı parklama çok yaşanıyormuş. https://metrodreamin.com/view/TXJvNkVTbUlpRWJZUmdMS3ZVVVJXeW1Ud2N6MXwxMA%3D%3D
  12. Ayaz

menemen hattı aşırı uzun olmuş bence şehir hastanesi değilde mavişehir akt. da bitebilir. Yeni yapılacak olan yoldan giderek
  13. Ayaz

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

evet ilk durak isimlendirmelerini görünce çok şaşırdım orasıyla evka 5 in alakası bile yok yani
  14. Ayaz

hayır bildiğimiz evka 5 ten bahsediyorum tramvay durağı olandan değil ki orada metro olsa hiçbir işe yaramaz Anadolu Caddesinden geçmesi lazım.
  15. Ayaz

Evka-5 e asla metro olmaz bayağı engebeli bir yer eğer yapılırsa durağa inmek için yaklaşık 10 dakikanızı harcamanız gerekir.
  16. Ayaz

M4 Ulukent Sanayi değilde Harmandalı Güzergahını kullanabilir. Tarımsal Araştırma durağı kaldırılıp hattın Ahıska Toki üzerinden gitmesi sağlanmalı zaten planlamadada böyle yapılmış. İKÇÜ’ye değil Çiğli-Karşıyaka Devlet Hst.-Yamanlar-Gümüşpala-Cengizhan-Çay-Çiçek-Salhane-Manavkuyu-Mansuroğlu...
  17. Ayaz

MT1 Dikilinin içini biraz daha dolaşıp Bergama yolcusunu toplayabilir. Ovacık - Süleymanlı durağı eklenebilir. Yayakent durağı alakasız bir yerde şuanki Yayakent durağı kaldırılıp Şuanki Dündarlı durağının adı Yayakent - Dündarlı olarak değiştirilebilir. Poyracık Yolu durağıda kimsenin...
  18. Ayaz

özellikle güney bergamadaki köylerde hiç ulaşım yok oraya hat açılması harika olur günde karşılıklı 3 servis olsa yeter
  19. Ayaz

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

keşke fotoğrafını çekebilseydim ama telefonum yanımda olsa bile çok hızlı gidiyordu araç
  20. Ayaz

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

hocam yaklaşık 3 dakika önce değişik bir iztaşıt aracı gördüm Çanakkale Asflaltı üzerinde gidiyordu centroya benzerdi ama arkasında sağ üstte tabelası vardı ve ön tabelasıda sağ alttaydı acaba yeni araçmı yoksa bergama iztaşıt aracımı ?
Geri