Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ayaz

Otobüs 35 - Eshot Araç Konumları

menemen ve yenifoça iztaşıtları bazı hatlarda ortak galiba mesela 750 ve 756
  2. Ayaz

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

aynı 969da olduğu gibi olur
  3. Ayaz

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

bir keresinde 912 de belde görmüştüm
  4. Ayaz

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

443,446,820 hatlarına günde 1 solo giriyor galiba artık sürekli solo görmeye başladım bu hatlarda. geçenlerde full solodan full körüklüye geçen 827 hattınıda yarı solo yarı körüklü yaptılar.
  5. Ayaz

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

hocam 128 de BIP 917 vardı biraz önce bende gördüm
  6. Ayaz

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

hocam sizce hangi hatların sefer sıklığı arttırılır
  7. Ayaz

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

evet bende egekent2 güzergahlarını anlayamıyorum bazı dolmuşların üzerinde kent2 yazıyor acaba kent2 yazanlar içerimi giriyor
  8. Ayaz

çoğu oldu ama daha menemen-izmir dolmuşu var 10 dakikada bir kalkıyor. Güzergahıda : Menemen-Koyundere-Egekent2-Çiğli-Şehir Hastanesi-Otogar (otobana çiğli itfaiye kavşağından giriyor)
  9. Ayaz

Menemen-İzmir önermem hocam size. Trafikte kavga ettiği adamı taramıştı bir menemen dolmuşçusu
  10. Ayaz

hocam kardeşiniz öğrenci mi ? eğer öğrenciyse başkasının kullanması riskine hiç girmeden direkt kartı iptal edin sonra kardeşiniz Menemen İzsu hizmet merkezi veya Bostanlı İskeleden kart çıkartabilir. Eski kartındaki bakiye yeni karta yükleniyor.
  11. Ayaz

İzmirimkart uygulamasında binilen otobüsün plakası görünmüyor. Zaten 749 da çalışan bütün araçlar Ulukent Garajına geliyor Ulukent Garajı ve Ulukent Aktarma Merkezi 1 aynı yer oluyor
  12. Ayaz

hocam öncelikle Ulukent Aktarmaya gidin oraya kardeşinizin adını soyadını söyleyin orada çıkmazsa Menemen Aktarma merkezine gidip orayada bir sorun eğer kartı başka birisi kullanırsa kartı iptal edin
  13. Ayaz

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Starbucks,Espressolab,Özsüt,Domino’s,Maydonoz Döner,Aynısefa Cafe,Hugs&Mugs,Ekleristan gibi güzel kafe,restoranlar var ben genelde buralarda oturuyorum egekent2 ye gidince
  14. Ayaz

827deki hata onarılmış
  15. Ayaz

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

aaa binen oldu mu peki bu 3 vagonlu seferlere
  16. Ayaz

Eshot sitesinde bu şekilde bir çok hata var.
  17. Ayaz

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

3 vagon Tepeköy-Selçukta oluyor.
  18. Ayaz

İzmir'de hiçbir otobüsün geçmediği ama fiziksel olarak mevcut olan terk edilmiş/kaldırılan otobüs durakları

aynen 259 ve 59 un durağı yanı 30015 nolu durağı kullanıyor
Geri