Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. WowTurkey

Sigara Satışı Yasaklanmalı Mı?

Not: wowturkey ziyaretinde sigara içmek yasaktır ibaresimi koysak ne :D içenler içinde cezai işlem uygulamasına geçicez :)))
  2. WowTurkey

Ordu Fotoğrafları 📷

Orduda teleferiğe binmiştim manzara güzeldi ama o an yükseklik korkum olduğunu anlamıştım ki güvercin besleyen biri olarak söylüyorum çatıların ucunda gezen biri olarak gençken :)
  3. WowTurkey

Mavigöl 1. Etap

Mavi göl başlığını görünce bende göl resmi göreceğim diye konuya girdim ki o da ne alakası yok :)
  4. WowTurkey

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (Dizi)

Konu sahibi talep etmeden değişemez
  5. WowTurkey

Şu An Ne Yiyorsunuz?

Fiyat uygunmuş geçen gün iki kişi 1,5 porsiyon söyledik HD İskender’de 2 kola 880 TL hesap geldi yanlış hatırlamıyorsam
  6. WowTurkey

İett Otobüs Şöförü Maaşları Nedir Ve Ne Kadar Olmalı

50 bine aç kalır adam İstanbul da 😊
  7. WowTurkey

İett Otobüs Şöförü Maaşları Nedir Ve Ne Kadar Olmalı

Merhaba arkadaşlar İstanbul üzerinde iett ve öho otobüs şöförü maaş aralıkları nedir sizce ne kadar olmalıdır?
  8. WowTurkey

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra, 23 Nisan 1929'da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiş ve bu tarihten...
  9. WowTurkey

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Konuyu okuyup gerekeni yapacağım müsaitliğim yok şuan konu netleşince kilidi açacağım bir birinizle tartışma olayına gelince de kırıcı olmadan yorumlar yapın zaten şurada 5-10 kişiyiz ona rağmen anlaşamamanız tuhaf geliyor
  10. WowTurkey

Volkan Konak

Ölümünü duyduğumda içim parçalandı. Allah rahmet eylesin sevdiğim duruşu olsun kişiliği olsun sevdiğim sanatçılar içindedir.
  11. WowTurkey

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

"Öncelikle merhaba arkadaşlar, konuları işlerim gereği fazla takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla konu içinde olaylar üslup ya da hareket boyutuna varan yazılara dönüşmekte. Koca koca insanlarsınız, sizleri uyarmak ne bana düşer ne de başkasına; ama forumun kuralı gereği birbirimize saygı...
  12. WowTurkey

İstanbul Taksi Ücreti Güncel

Yakında zamanda tekrardan taksiye dönüş yapıcam umarım kazancı iyi olmuştur :)
  13. WowTurkey

İstanbul Finans Merkezi

Şuan trafik olayı ne durumda sabah akşamları :)
  14. WowTurkey

İstanbul - Barış Manço Vapuru

Barış Manço vapuru ile en çok zaman geçiren çalışanlarından sonra biri olduğumu söyleye bilirim. :) Yapı Kredi Yayınları sponsorluğunda, bundan 20 sene kadar önce, Kadıköy Moda üzerinden kalkıp ortalama 10 kadar iskeleden yolcu alarak Anadolu Kavağı'na gelirdi. Orada 2 saat kadar mola verirdi...
  15. WowTurkey

Iğdır İlçeleri

Iğdır ili ilçeleri, kaç ilçesi var. Küçük illerimizden biri olan Iğdır ilinin merkez ile birlikte 4 ilçesi bulunmakta, şu şekilde sıralanmıştır. Iğdır (il merkezi) Aralık Karakoyunlu Tuzluca
  16. WowTurkey

Hakkari İlçeleri

Hakkari ilçeleri, kaç ilçesi bulunmaktadır. Toplam ilçe sayısı: 5’dir merkez ile birlikte şu şekilde sıralanmıştır. Hakkari (il merkezi) Çukurca Derecik Şemdinli Yüksekova
  17. WowTurkey

Güvercin Resimleri En Güzelleri

Kaybolan genç erkek yavrum çifttepe şekeri :(
  18. WowTurkey

Gümüşhane İlçeleri

Gümüşhane ilçeleri, kaç ilçesi var sorusunun cevabı merkez ile birlikte 6 ilçesi bulunmaktadır. Gümüşhane ilçeleri şu şekilde: Gümüşhane (il merkezi) Kelkit Köse Kürt’ün Şiran Torul
Geri