Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. WowTurkey

En Güzel Olan Türkiye Şehri Sizce Neresi?

İzmir tartışılmaz yanına Muğlayı ekleye bilirüm her ne kadar sıcakta olsa yaşanması gereken iller bunlar
  2. WowTurkey

Bursa - Erdem Saker Botanik Parkı (Soğanlı Botanik Parkı)

Park alanı güzelmiş manzara olarak @Rafet biraz daha paylaşımla 1,000 i geçeceksin ha gayret :)
  3. WowTurkey

Fındık Yetiştiriciliği

Bu ara fındıkta fiyat ne oldu bilgisi olan var mı eve alırken kilosu cep yakıyor
  4. WowTurkey

Sahipsizler - Star Tv

İlk zamanlar beğeniyordum ama yine konu bir birinden farkı olmayan dizilere dönmeye başladı 1-2 karakter güldürse de eski tadını vermemekte
  5. WowTurkey

Araba Lastik Arızaları

Bir taksici olarak diye bilirim ki ihmallerden kaynaklıdır dolma olmuş lastiklerle ha babam yol gidiyoruz her hafta 1 kere patlıyordu 😂 şimdi bu konuyu görünce kendi arabama lastik alıcam hangi marka tavsiye edersiniz?
  6. WowTurkey

Türkiye'nin En İyi Üniversiteleri

Fazlasıyla üniversite mevcut ama sıralama olarak gerilemekteyiz onu görüyorum
  7. WowTurkey

2025 Yılı Kurbanlık Fiyatları

şuan görünen fiyat aralığı büyük başlarda 130,000 TL ile 220,000 TL gibi değişiyor
  8. WowTurkey

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Az biraz muhtarları sıkıştırın :)
  9. WowTurkey

Hangi Marka Bluetooth Kulaklık Daha Kullanışlı

Merhaba arkadaşlar, içinizde muhakkak Bluetooth kulaklık kullanan ve iyisini araştıranlar vardır. Memnun kaldığınız bir marka var mı? Varsa, marka olarak hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlü? İçinizde kullandığınız marka ve model varsa ya da kendi kullandığınız markaları önerebilirsiniz...
  10. WowTurkey

Anket: Bu Üç Operatörden En İyi̇ Operatör Si̇zce Hangi̇si̇ (2025)

Çekim olarak en iyisi tabi Turkcell Fiyat performans olarak türk Telekom ile vodafone
  11. WowTurkey

Arka Sokaklar

Mesut komiserim olmasa izlemem ona sebeb izliyorum açıkçası
  12. WowTurkey

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

Bir fenerli olarak ne olacak diyorum fenerin hali cevabı bulamıyorum arkadaş o kadar para harca yatırım yap sonuç sıfır başkan etrafındaki yiyicileri elemediği sürece düzeleceği yok gibi!
  13. WowTurkey

Ankara - Gölbaşı

Bu başlık ne ara arsa bölümüne döndü :)
  14. WowTurkey

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi

Wowturkey olarak eksik gördüğüm konulardan bir tanesi gençliğe hitabesidir. Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi...
  15. WowTurkey

Mustafa Kemal Atatürk - Biyografi & Fotoğraflar

Mustafa Kemal Atatürk Resimleri Elimde bulunan ansiklopediden alıntıdır.
  16. WowTurkey

Altın Gümüş Dolar Euro Gözdeniz Hangisi ?

En geç temmuz sonu görür 5,000 TL
  17. WowTurkey

Gökdoğan Fotoğrafları

Şahin yırtıcı kuşlar içerisinde küçük familyadan, Serçe avlamaya çalışırken dükkana girdi serçe ile birlikte bende yakaladım. Biraz beklettikten sonra doğaya geri saldım
  18. WowTurkey

Gökdoğan Fotoğrafları

Geçen gün canımızı fena yaktı yeni söken kuşumuzu hiç etti.
  19. WowTurkey

Balık Meraları

Sanırım forumda balık tutma gibi aktiviteleri olan kimse yok herkes arazi yatırımcısı ama kimse de para yok :)
  20. WowTurkey

Altın Gümüş Dolar Euro Gözdeniz Hangisi ?

Yatırım yapacakların en çok yastık altına serptikleri genelde altın olsa da, farklı yatırım araçlarına yönelen kişiler de mevcuttur. Altından sonra dolar ve euro gibi para birimlerine yatırım yapanlar çok olsa da, az da olsa gümüşle yatırım yapanlar da vardır. Kendi adıma söylemek gerekirse...
Geri