Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. WowTurkey

Wow Guru 127. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 127. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Keder: HÜZÜN İnanç ve düşüncesini değiştiren: DÖNEK Oruç tutmadan evvel yenilen son yemek: SAHUR İslam'ın beş şartından biri: ZEKAT...
  2. WowTurkey

Wow Guru 126. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 126. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Alkollü içecek hazırlayıp sunan kimse: BARMEN Kokulu ve uçucu sıvı: ESANS Bitki yetiştirilen kap: SAKSI Bedeni düz tutmak amacıyla...
  3. WowTurkey

Wow Guru 125. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 125. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Renklendirme yapan kimse: BOYACI Ruhlarla insanlar arasında aracılık ettiğini düşünen kimse: MEDYUM Seyahat ve tatil ayarlamaları için...
  4. WowTurkey

Wow Guru 124. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 124. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Yazarı belirtilmiş: İMZALI Katı bir maddeyi sıvı hale getirme işlemi: ERİTME Daha önce görülen birini hatırlamak: TANIMA İlk önce...
  5. WowTurkey

Rks Motor İkinci El Piyasası Nasıl?

Merhaba arkadaşlar, RKS Realme 125 motor almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra satış durumu için ikinci el piyasası nasıl, merak ediyorum. Sizce alınır mı? Alınırsa satışı rahat olur mu?
  6. WowTurkey

Bir Anda Her Şey Değişti Diyebileceğiniz Anlar? Hayatınızın Dönüm Noktasını Anlatır Mısınız?

Asansörcülerle ticaret yaptığım gündür. Her şeyimin elimden gideceğini nereden bile bilirdim ki!
  7. WowTurkey

Yurdışında Konut Almak Mantıklı Mı?

Varsa 10-20 milyon doların yurtdışında almak mantıklı en azından dürüst insanlarla yaşarsın.
  8. WowTurkey

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Beyler, yeni kayıt olan arkadaş kim bilmiyorum ama sorun şu ki, site üzerinden birilerine bela okumak hoş değil. Her zaman diyorum, kamu görevlileri hakkında yazdıklarınıza dikkat edin, usulünce tartışın. Adı üstünde forum sitesi ama kimsenin siteyi tartışmaya açmaya ya da yönetimi eleştirmeye...
  9. WowTurkey

İran - İsrail Savaşı

Arkadaşlar, siyasi konulara girmeden, kişi, kurum ve devlet yetkilileri hakkında yorum yaparken unvanlarını ve kişilik haklarını ihlal etmeden yorum yapınız; aksi halde konuyu kilitlemek zorunda kalabilirim.
  10. WowTurkey

14 Yenidoğan Kadıköy İett

14 hattının harbi durakta durma sorunu var yine durağı es geçiyordu yakaladım. İnince plakayı ekleyeceğim. HO 3611 plaka
  11. WowTurkey

Evet o otobüs şikayet ettim teşekkür ederim
  12. WowTurkey

Tarih: 09/06/2025, kalkış saati 13:25 olan 14 Yenidoğan Kadıköy yönlü otobüs şoförü hangi kafayla Ufuk Caddesi'ndeki durakta durmaz, anlamış değilim. Beyefendi, 2 otobüs arkasında beklememek için solluyor, sonra duramıyor. 20 dakika karaktersiz yüzünden bekliyorum. Bu otobüs şoförüne en iyi...
  13. WowTurkey

Sivas Ulaş Korubaşı Köyü

Sivas ili Ulaş ilçesine bağlı Korubaşı köyü ile ilgili bilgi ve resim paylaşmak amacıyla açılmış bir konudur. Eski adıyla Tornik olan köyümüzün fotoğraf ve gelişmelerini bu konu altında paylaşabilirsiniz. Not: İlk olarak kendi köyümden başlamak istedim.:) Her ne kadar gitmesem de gidenlere...
  14. WowTurkey

Köy Mahalle Üzerine Fotoğraf Konuları Açma

Arkadaşlar merhaba, sizlerden istediğim, kendi bulunduğunuz il, mahalleniz ve memleketinizin köyleri üzerine fotoğraflar paylaşmanızdır. İl, ilçe, köy ve mahalle adı gibi başlıkları açıp, altında 40-50 kelimelik açıklayıcı yazı yazarak fotoğraflar paylaşmanızdır. Memlekete gidemeyen...
  15. WowTurkey

Kurban Bayramı

Forumumuz da bulunan herkesin bayramını kutlarım. Hayırlı bayramlar.
  16. WowTurkey

İETT'den Haberler

Bir daha siyaset yapacak varsa partiye üye olsun buraya değil
Geri