Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. WowTurkey

Wow Guru 134. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 134. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Devretme: HAVALE Öğrenci: OKULLU Birkaç kişinin oturabileceği genişlikte koltuk: KANEPE Belgelik: ARŞİV Geldik ama evde bulamadık...
  2. WowTurkey

Wow Guru 133. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 133. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Elindeki parayı harcamaya kıyamayan: CİMRİ Bir işte tecrübesiz kimse: ACEMİ Yüz, el, kol hareketleriyle düşünceyi anlatma sanatı...
  3. WowTurkey

Wow Guru 132. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 132. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Yaşam: HAYAT Düzgün ve uygun olmayan, çarpık: AYRIK Kendini akıllı ve bilgili sanan kimse: UKALA Otçul olmayan: ETÇİL Savaşılan...
  4. WowTurkey

Wow Guru 131. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 131. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Yeni bir şey yaratma, icat: BULUŞ Gelecekten bir şeyler söyleyen kimse: FALCI İmtihan, test: SINAV Adımları hızlıca ileri doğru atma...
  5. WowTurkey

Güvercin Resimleri En Güzelleri

Aile saadeti Şekeri ailesi
  6. WowTurkey

Eski Atakum Günleri

Hafızam tazelendi engin günaydının (içimdeki ses) filmini izlemek zorunda kalmıştım manitayı beklerken saat geçsin diye atakum da avm de tek izleyici de bendim. 😂😂 Vaybe dile kolay 10 yıl geçmiş o evli ben halen bekar
  7. WowTurkey

İstanbul - Piazza Avm

Bende yolcu kısmındayım herkesin isteği farklı belki kebapçı olsa yolcu da olur oda ayrı bir beklenti 😂
  8. WowTurkey

Eski Atakum Günleri

@Emir sende hep manitalarımın olduğu yerleri paylaşmamışsın 2015 yılında gittim çok sakin güzel bir yerdi :)))
  9. WowTurkey

Bir Zamanlar Balıkesir

2011-2014 yılları arasında çok gittim Balıkesir’e güzel şehir açıkçası gidipte yerleşile bilecek bir bölge Edremit’i fazla beğenmedim ama Ayvalık çok güzeldi.
  10. WowTurkey

İstanbul - Piazza Avm

Piazza avm önünden zamanında çok yolcu çıkardı bu ara sinek avlıyor :)
  11. WowTurkey

Yapay Zekaya Wowturkey Marşı Yaptırdım

Dikkatimi çekti eline emeğine sağlık
  12. WowTurkey

Nerede O Eski İstanbul?

İstanbul’un eski özlediğim hali trafiğin olmadığı mahalle aralarında top oynadığımız zamanlar ağırlıklı çocuk sesleri gibi şimdi bir mahallede top oynamak hayal kaldırımdan yürümek bile sorun hale gelmiş durumda
  13. WowTurkey

Ev İnterneti Uygun Fiyat Önerisi

Detayını hatırlamıyorum bana çeksin kafi 😂
  14. WowTurkey

Baktım en uygun 499 TL gibi bir rakam mevcut oda bana göre yüksek rakam :)
  15. WowTurkey

Uygun fiyat olması önemli mb önemli değil hız olarak sınırsız olsun tahhütlü uygun oluyor ama hangi firma alacağım bilmiyorum açıkçası kapattığım firma türktelekomdu
  16. WowTurkey

Merhaba arkadaşlar, malum son zamanlarda internet fiyatlarında artışlar oldu. Benim kullandığım ev interneti 150 TL civarından bir anda 550 TL gibi astronomik bir fiyata çıktı. Kapattım, uygun fiyat sunan hangi firmalar mevcut? Bilgisi olan ya da memnun olduğunuz firma hangisidir?
  17. WowTurkey

Influencer Ekonomisi Çöküyor Mu?

Beter olsunlar kolay para kazanmanın yolu olmuştu
  18. WowTurkey

Wow Guru 130. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 130. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Şeker bitkisi: PANCAR Yardımcı: MUAVİN ... kuyu, sonu gelmeyen anlamında kullanılan bir söz: DİPSİZ Samsun'un pidesi ile meşhur...
  19. WowTurkey

Wow Guru 129. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 129. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Arkadaş, dost: YOLDAŞ ... hesap, belirli süreli banka hesabı: VADELİ Yolun öbür tarafı: KARŞI ... dönemi, nazımda konunun genelde...
  20. WowTurkey

Wow Guru 128. Bölüm Soru Ve Cevapları

Cep telefonu oyunlarından biri olan Words Of Wonders Guru oyununun 128. bölümüne ait soru ve cavapları bu başlık altında zorlandığınızda yardım alabilirsiniz. Şarap tortusu rengi: BORDO Önce karşıtı: SONRA Muazzez ..., Umrumda Değil adlı şarkıyı söyleyen şarkıcı: ABACI Söylenen sözün tersini...
Geri