Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. WowTurkey

Giresun İlçeleri

Giresun ilçeleri kaç ilçesi var ? Toplam: 16 ilçesi bulunmakta olup 8’ ilçesi Karadeniz sahiline konuşlanmıştır. Merkez ile birlikte ilçeleri şu şekilde: Giresun (il merkezi) Alucra Bulancak Çamoluk Çanakçı Dereli Doğankent Espiye Eynesil Görele Güce Keşap Piraziz Şebinkarahisar Tirebolu...
  2. WowTurkey

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

Konuya hakim olup cevaplar yazın burası belediyelerin iç meselesini tartışma sayfası değil arkadaşlar üslublara dikkat edelim.
  3. WowTurkey

Sivas Havaş Saatleri Ve Fiyat Tarifesi

Sivas şehir merkezinden Sivas Havalimanına kalkan havaş otobüs saatleri paylaşım sayfamıza hoş geldiniz. Havaş otobüsleri haftanın 7 günü farklı saatlerde kalktıklarından ötürü gün gün saat birimlerini paylaşmış bulunmaktayım. Kalkış Saatleri: Pazartesi: 07:15 - 09:45 - 13:30 - 19:00 Salı...
  4. WowTurkey

Ankara Aşti Havaş Saatleri Ve Fiyat Tarifesi

Ankara Aşti üzerinden Ankara Esenboğa Havalimanı Havaş saatleri paylaşım sayfamıza hoş geldiniz. En iyi Havaş saat sonuçlarını bulacağınız sayfadasınız. AŞTİ 129-130 numaralı peronlar Kalkış itibarıyla ziyaret ettiği duraklar şöyledir: Peronlar Ankamall AVM Pursaklar Esenboğa Havalimanı Aşti...
  5. WowTurkey

Erkek Sultan Papağanı İsimleri

Kız - Dişi Sultan Papağanı İsimleri de şöyle eklemek istedim Maviş Çıtır Fıstık Minnoş Limon Aşkım Asi Karakız Sarıkız Şaşkın Şımarık Minnak Mai Son zamanlarda insan isimlerinden esinlendikleri oluyor Sultan papağanı sahiplenen kişilerin. Sevdiğiniz birine ait isimleride koya bilirsiniz :)...
  6. WowTurkey

Balıkesir- Kafe, Restoran Ve Pastaneler

Balıkesir öğrenci şehiri olduğu için midir bilemem ama 2014 yılında en son geldiğimde İstanbul’a göre %50 ucuzdu kafeleri şuanki durumu nedir bilemiyorum tabi
  7. WowTurkey

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

@Fury2 arkadaşım konuya yorum yaparken konu kurallarına uygun yorum yapın tartışma konusunda üslubunuza dikkat edin
  8. WowTurkey

Berber Fiyatları

Seyrantepe de son gelen zamla saç sakal traş fiyatı: 500 TL olmuştur keşke meslek olarak berberliği seçseydim :)
  9. WowTurkey

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

İPhone 14 Pro Max
  10. WowTurkey

İstanbul - Ümraniye İlçesi

Kuru kalabalığın olduğu ilçe insan ile trafik bitmez
  11. WowTurkey

Kapuzbaşı Şelalesi Ve Resimleri

1 defa gittim hava sıcak olmasına karşın şelaleye yaklaşınca klima görevi görmesi muazzam dı
  12. WowTurkey

Güvercin Resimleri En Güzelleri

Genç erkek yavrum
  13. WowTurkey

Mersin Nüfusu

Nüfus yaşlanmış :)
  14. WowTurkey

Müge Anlı'da Bugün

Ben bir tek bu haberi izlemiştim aslında mügenin konuları işlenebilir de ne bileyim her gün başlık altında düzenleme de zor gelir diye düşünüyorum
  15. WowTurkey

Müge Anlı'da Bugün

Esra Erol’dan da açın konu tam olsun esracı ile Mügecilerin forumu olur
  16. WowTurkey

Müge Anlı'da Bugün

Bu bağlantıdaki Hasan’ı görme şerefine nail olmuştum mekandan adam tam dolandırıcı konuştuğum bayandan bile 1 milyon istemiş adı bende kalsın verme dolandırıcı bu adam demiştim doğru çıktı herkesi çarpmış konu biraz zaman öncesine dayanıyor :D
  17. WowTurkey

Müge Anlı'da Bugün

Allah’tan bizim burada bir mehdi yok wowmehdisi diye biri kullanıcı adı alırsa şaşırmam
  18. WowTurkey

Müge Anlı'da Bugün

Düzeltilmiştir
  19. WowTurkey

Berber Fiyatları

Berber olmak var 3 kişi traş et sonrasında çalışmasan da olur
Geri