Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bugün gündem 36 maddelikti. Ancak 45 madde oylandı. Dünde aynısı önceki gün de aynısı acaba içeriğini okumadan sadece madde madde oylananlar içinde mi
  2. M

Sonraki toplantı 1 ay sonra. Ben anlamadım şimdi Dodurga gündem maddeleri arasında idi. Gündeme alınmadı ve sonraki oturumlarda da gündeme gelmedi. Bu işin bir prosedürü mu var veya anlamadığımız iş burda nedir. Bilen var mı aranizda.
  3. M

Gerçekten abb yi takip etmekten sinirlerim bozuldu
  4. M

Ulan durmadan madde oyluyorlar Dodurga gectimi kaldimi oylandimi oylanmadimi hiç bı şey anlamadım. Ulan pazartesi tam sırası geldi oturumu kapattı ondan sonra sümen altı yaptılar ne ettiler anlamadım.
  5. M

Ben iptal......
  6. M

Abb meclis gündemi yazın
  7. M

Abb sitesinde
  8. M

Bugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar
  9. M

Bir de anlamadığım. Bugünkü gündem 35 madde ama görüşülen 105 madde
  10. M

Yarın 18:00 de tekrar toplanacak lar. Gün içinde gündem maddeleri yayinlanir.
  11. M

18:00 olması lazim
  12. M

Adamlar keyfi alem yapıyor. Sanırsın bütçe gorusuluyor. Çok yoruldularda ara verdiler. Canım ülkem sen ne hallere kaldın.
  13. M

İlk 8 madde oylandı. Dodurga 10. Madde yarına kaldi
  14. M

Abb gündemini canlı izliyebiliyormuyuz
  15. M

Dodurga sınirinda Beytepe 2+1 8.5 milyon satılıyor dadurga da inşaat baslarla 4+1 le şu anki fiyatları 15 milyonun üzerinde olur. Beytepede 17 milyona daire satıldı
  16. M

Gölbaşı tarafında yapılacak 1+1 fiyati 7.5 milyon haberde gördüm. Dodurgayi düşünün. 4+1 fiyatları 17-18 milyon TL konuşulacak bekleyin ve görün Dodurga bı gelse sağlam gelecek.
  17. M

Bu işlerin bir kuralı vardır. Yapılacak proje durumuna göre kişiye düşen gayrimenkul oranı belli zaten. Örneğin %50 ile mutahite verilecek bölgeler için her parsel eşittir ve kişinin parselde bulunan hissesi neyse ona göre pay alır. Yani 150 MT 2 emsal % 50 ile verilince 150 mt daire sahibi...
  18. M

Metrekare fiyatları ne durumda nasıl etkiler acaba. Çünkü sarı sitedeki fiyatlar Anadolu'da küçük şehirlerde tarla fiyatına
  19. M

Fiyatlandırma olayına gelince. Ürünün geri menkul olarak geri dönüşüm zamanı ve değeri baz alınarak 15 milyon TL bandında 4+1 ve ilk ruhsat kabulü itibari ile daire teslimi 2 yıl düşünürsek ve 1000 MT den 6.5 daire getiri 2 emsaller MT si 60 bin olarak kesin derim. (2+- ) 35 lik bulvar 50 bin
  20. M

Dodurga nin alt yapısı için ekonomik açıdan bir sorun yok. Belediye kendi yapar yada ihaleyle firmaya verir. Ruhsat verme olayı başladığı zaman muhtemelen Türkiye'nin geliri en fazla belediyesi olacaktır. Çünkü ruhsat demek belediyeye para akması demek her bir ruhsat için 15-20 milyon para...
Geri