Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. R

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Yani elimizde İstanbul Esenyurt örneği var. Ve Beylikdüzü örneği var. Aralarında sadece E5 geçiyor karşılıklı iki ilçe. Esenyurt da 1+1 daireler aldı başını gitti. Beylikdüzünde bu şekilde binalar yapılmadı. Katlara dikkat edildi genel olarak. Sonuçta Beylikdüzü > Esenyurt her türlü imkanda...
  2. R

Merhaba, tekrar belirtiyorum daha önce de belirttiğim gibi tabi ki bizim için yapacak bir şeyimiz yok. Fakat 42 m2 teslim edilen daireler İstanbulda Esenyurt tarafında yapıldı. Şuan İstanbul bölgesinin en ucuz kalan yeri oldu. Umarım yanılıyorumdur, umarım haksız cıkarım. Fakat ileriki...
  3. R

Böyle evlerin yapılması güzel; ancak 50’lik Bulvar için 300 adet 2+1 dairenin ne ölçüde değer artışı sağlayacağını bilemem. İlk zamanlarda kesin olarak değer artışı yaratır; fakat sonrasında değer kaybetme olasılığı yüksek. Çünkü çok fazla daire var. 50’lik Bulvar için beklentim, biraz daha...
  4. R

Arkadaşlar merhaba, 29905 parselde 115 metre kare yerim var. Sizce ne kadara satmalıyım ? Fiyatlar konusunda sarı siteyi mi baz almalıyım. İnşaatlar hususunda beklentim çok yüksek ama zaman da akıp gidiyor. Yorumlarınız benim için cok değerli.
Geri