Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Teşekkür ederim
  2. E

Çok sevindim.Teşekkürler SaySev. Yalnız size bir sorum olacak,Dodurgadaki arsam ile ilgili vergi borcumu nasıl ödeyebilirim?vergi için belli bir metrekare sınırı var mıdır?
  3. E

Şufa hakkı tarım arazilerinde mantıklı olabilir.Tarımsal üretim açısından arazini büyütmek isteyebilirsin.Ama konut imarlı arazilerde bence de haksızlık.Şimdi o kadar olmasa da bir kaç sene önce fiyatlar aydan aya artıyordu. Yine de şuradan korunmak adına takas yapılabileceğini...
  4. E

Teşekkürler Selm.
  5. E

Yani 10000 metrekarelik bir yer ve emsal 1.75 ise 17.500 ümü 150 ye bölüyoruz,ya da 10 000 metrekareyi mi bölüp daire sayısını buluyoruz?
  6. E

Artık sevinebiliriz miyiz yani:) Yasal süreç bitti diyebilir miyiz? Öyleyse eğer,hepimize hayırlı olsun...
  7. E

Bu durumda tüm ada ve parselleri kapsıyor mu?
  8. E

Umarım dediğiniz gibi süreç çabuk ilerler.Bugüne kadar dedikleriniz gerçekleşti.Bu konularda çok bilgi sahibi değilim ama siz ve bazı üyeler sayesinde gelişmelerden haberdar oluyoruz.2025 yılı Dodurga yılı olur belki:)
  9. E

Planın revize edilip edilmeyeceği mi görüşülecek?
  10. E

Bir arkadaş whatsapp grubu kuralım demişti.Bence faydalı olabilir.
  11. E

Peki gündem ne zaman görüşülür sizce?
  12. E

Ben 3 yıl önce aldım.Bana da 5 yıl sonra daire sahibi olabilirsiniz demişlerdi.Bana pek mümkün gelmemişti ama en azından bir iki seneye yol,altyapı çalışmaları biter diye düşünmüştüm.Açıkçası çok bilgi sahibi değilim bu konularda ama forum sayesinde gelişmelerden haberimiz oluyor en azından.
  13. E

Merhaba,ben de bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Dediğiniz gibi 50 mt lik yer alanlar ortak hisse sahibi olabilir.Neticede çözülmeyecek bir durum değil.Beni en çok korkutan şey tekrar bir dava süreci döngüsüne girilmesi.Bu da yıllarca beklemek demek.
  14. E

Bu güzel haber için teşekkürler Osman Bey.Çok bekledik,ben buna değeceğine inanıyorum.
  15. E

İyi günler herkese Sarı sitede ilan sayısında artış var.Sizce bunu nasıl yorumlayabiliriz? İşler çözülme noktasına yaklaşmış olsaydı insanlar arsalarını satmazdı diye düşünüyorum.Elbette karamsar olmak istemiyorum burada ruhsatlar verilmedi diyen üyeler var ama ilan bilgilerinde bazı parsellerde...
  16. E

Burada bilgi paylaşan ve yorumlayan arkadaşlara teşekkürler.
Geri