Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. YILDIZ

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bu kadar maddenin içinde dodurgada oylanmıştır diye düşünüyorum artık:) maddeletin içeriği yok belli değil neyi oyladıkları
  2. YILDIZ

Ek gündemleri gördüm ama diğerlerini göremedim. Neyse hata bende galiba
  3. YILDIZ

Bugün ki gündemi nereden gördünüz?
  4. YILDIZ

Galiba bu tarz konuları Cuma ya aldılar. Teferruatlı görüşülecek galiba mecliste
  5. YILDIZ

Bugün birisinden Dodurga görüşmesinin ayın 15. İnde yapılacağını duymuştum ama ihtimal dahi vermemiştim demek haklıymış boşuna bekledim bugünü.
  6. YILDIZ

Ben bu işten bir şey anlamadım aga. Vallaha sövecem artık. İçerik yok oylandı geçti hepsi. Anladıklarım ; 37. Madde cumaya atıldı, 59. Madde yeniden komisyona gönderildi ve 89. Maddede de ekleme yapıldı
  7. YILDIZ

Bilgi alabildiniz mi?
  8. YILDIZ

Ne oldu şimdi yarına mı kaldı? Madde 8 de bitirdiler yarın görüşürüz dediler :)) Dalga mı geçiyonuz böyle meclis toplantısı mı olur . Şoktayım. 150 madde var ilk 8 i okuyup kalktılar
  9. YILDIZ

Bugün büyük gün diyebilirmiyiz artık inşallah
  10. YILDIZ

Evet evet. + Emsal olarak lehimize bir şey diye düşünüyorum. Pazartesi ola hayır ola inşallah. Beklediğimize değsin çok bekledik.
  11. YILDIZ

Arkadaşlar aklınızda bulunsun inşaat halinde müteahhitler ekstra yüzde 30 konfor payını alıyor belediyeden. Buna göre de pazarlığınızı yapabilirsiniz. Balkon, antre vs yi bu konfor payından karşılıyorlar. 150 metrelik netiniz aslında 195 m2 net oluyor. Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi varsa...
  12. YILDIZ

2 gün önce başıma geldi. Dairemi satıyorum arayan davşan diyor ki daireyi yatırım amaçlı alıcam ama iki ortak alıcaz. İstediğiniz parayı nakit size vereceğim onda sıkıntı yok ama ortağıma 1 M fazla söyleyecez aradaki fark benim dedi. Eee dedim. Dedi ki siz ilanı kaldırın bana evin fotoğraflarını...
  13. YILDIZ

Gündemde yoksa o iş 1 ay sonraya attı demek. Varsa bağlantısı olan belediye ile öğrenebilirse çok güzel olur gerçekten.
  14. YILDIZ

29879/10 parseldeyiz. Telegram grubumuz var. Sayımız az şuan 10 kişiyiz. Aynı parselde olan varsa ekleyelim
  15. YILDIZ

Ada Parsellerimizi yazıp aynı parselde olanlar bir araya gelebilir belki? Birlikten kuvvet doğar
  16. YILDIZ

Dodurgayla bağlantısı var mı acaba buranın?
  17. YILDIZ

18. YILDIZ

Artık sabredecek sabır kalmadı kimsede. Özellikle ben de. Kiraların durumu ortada. İtiraz edecek varsa da etmesin bardağı taşırmasın artık yeter! Bekle bekle yeter. Bir yere kadar.
  19. YILDIZ

Komisyondan sonra tekrar meclis gündemine alınıp tekrar mı oylanacak? Bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan varsa aydınlatır mı?
  20. YILDIZ

Yok mu şu listede tanıdığı olan :)
Geri