Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. YILDIZ

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

29939/2 parsele ait ilan
  2. YILDIZ

Projeler satışa çıkmış bile :)
  3. YILDIZ

4. YILDIZ

Meclis görüşmesi bugün müydü arkadaşlar
  5. YILDIZ

İşin ilginç yanı projeler bulvarda bile değil. Yani arkadaşlar Dodurga muhteşem olacak inşallah. Az kaldı. Şahsen 11 yıldır bekliyorum ama değecek gibi.
  6. YILDIZ

Şuan Beytepede yapılmakta olan projeleri tek tek geziyoruz. 4+1 dairenin ortalama fiyatları 25-30 milyon bandında.
  7. YILDIZ

İsmini ben de rica edebilir miyim?
  8. YILDIZ

Askıdan iniş tarihi neydi arkadaşlar?
  9. YILDIZ

Üstad bu konuda bilgin var anlaşılan? Anlatmak da istemiyorsun ama bizi de bilgilendir ki gardımızı alalım
  10. YILDIZ

Sizi çok iyi anlıyorum hocam tabi de hangi müteahhit 117 tane 4+1 dairelik yere aynı miktarda 1+1 veya 2+1 artık neyse onu yapar. Herkes 4+1 yapacaktır elbette. İtiraz var mı peki duydunuz mu arkadaşlar?
  11. YILDIZ

Bu plancı olayını ben de anlamadım gitti. Bir de 150 metre yerine 120 metre ve üstü denilseydi daha iyi olacaktı. en azından alım satımı kiralanması en çok talep gören 3+1 daireler günümüzde. 4+1 in alımı da zor satımı da daha zor bence
  12. YILDIZ

Arkadaşlar yanlış anlamadıysam daire büyüklükleri tamamen 150 den az olamaz mı denilmiş. Hem Konutta hem de konut ticarette?
  13. YILDIZ

Bu kararlar nerden geliyor bu arada :) oylayıp ilgili belediyesine geri mi gönderiliyor? Ordan tekrar mı ABB ye gelecek nasıl bu işler?
  14. YILDIZ

Kararlar gelir gelmez askıya çıkıyor olabilir mi acaba ondan mı bahsettiler ki
  15. YILDIZ

Arkadaşlar aradım belediyeyi. 0312 507 27 41 numaralı telefon bu işe bakan yermiş bu arada. Haftaya askıya çıkınca belli olur biz de askıda ne var ne yok bilmiyoruz dedi.
  16. YILDIZ

Ahmet Alici kardeş komik olan ne gülücük emojisi koymuşsun yorumuma anlayamadım orayı
  17. YILDIZ

Emlakçı bir arkadaştan aldım haberi. Yoğunluk o bölgeye çalışıyor.
  18. YILDIZ

Bir duyum aldım ama ümitlenmek de istemiyorum. Askıya çıkmış arkadaşlar sıkıntı yok denildi. İnşallah öyledir.
  19. YILDIZ

Allah kahretsin bu belediye işlerini de dodurgayı da ya vallaha böyle bir şey yaşamadım daha önce. Askıya çıkan kararlarda yok göremedim. Siz de aynı fikirdemisiniz ben mi göremiyorum
  20. YILDIZ

Askıya çıkacaktır arkadaşlar. Haftaya belli olur. Gündemden çıkarılan herhangi bir madde olmadı. Komisyona gönderim zaten olamaz komisyondan geldi. Bence oylandı ve askıya çıktı
Geri