Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Merhaba bu parselde benimde yerim var Dr ALP den almıştım bu parselin telegram gurubu var ayrıca alırken müteahhit anlaşması için taahhüt verdik burayı Ayrıca müteahhit ile ön anlaşma yapıldığı söyleniyor Dr Alp ofisini arayarak bilgi alabilirsiniz
  2. M

Dodurga Muhtarı 70 -80 firmanın imşaat ruhsatı için beklemede olduğunu söylemişti sonuçta bu firmalar inşaata başlayacaksa öncesinde altyapı ve yollar yapıkacaktır
  3. M

Bende yer bakıyorum ama o fiyatlara çok hisseli problemli ve çevre yoluna yakın yerler ilanların bir çoğuda güncel değil sorunsuz yer bulursanız o fiyatlara çok iyi
  4. M

İletmer.cankaya.bel.tr adresine dijital ortamdan itiraz dilekçesi verebiliyorsunuz
  5. M

Merhaba konulardaki rayiç bedel artışları arsalarıda kapsıyormu artışlar 29 kat bazı yerlerde 39 hatırlıyorum buluyorsun Alacaatlı ve yaşamkent deki siteler toplu halde dava açmaya hazırlanıyorlar son tarih 7 Eylül imiş Arsada durum aynı ise dava açmak gerekir Birçok şeyi etkiler alım satım...
  6. M

29905/1 parselde m2 20.000 TL sarı sayfada satılık ilan var noterden anlaşması yapılmış diyor bu parseller ilgili bilgisi olan varmı fiyat çok uygun görünüyor bir sorunmu var acaba
  7. M

Çankaya belediyesi alacaatlı da konutu olanların rayiç bedellerini 20 30 kat artırmış herkes itiraz dilekçesi veriyor artık bu ülkede mal mülk sahibi olmak güvenli değil yakında direkt mala mülke çökecekler
  8. M

Kötü niyetli tabi ki hemen müteahhit aşamasında ya komisyon almak için yada size 10 20 katına satmak için Almış hemen dava dava açın
  9. M

M2 kaç lira diyorlar almadan birde bu parselde belki 20 veya 30 adet 50 m2lik küçük parseller satıldı yani hissedar sayısı arttı almadan önce Dr alp den Musa veya muzaffer beyle görüşmeniz öneririm
  10. M

Bunu açabilirmisiniz mesela bana şufa davası açan birisine davadan vazgeçmesi için diğer hissedarlar dahil noterden kat karşılığı sözleşmesi için yetki verdik yine diğer parselde hisse alırken tüm hissedarlar kat karşılığı yetkisi için sözleşmeye imza attık tapuya şerh konmaz ise geçerliliği...
  11. M

Ne kadar m2 si
  12. M

29934 Dr Alp in sattığı parsel yeri çok güzel yapay göl manzaralı hissedarları toplu ve belli hepsinden kat karşılığı için taahhüt alınmış durumda siz alırsanız önceki sahibinin verdiği taahhüt sizinde kapsar
  13. M

Sizin baktığınızda ilan ticari 1.20 emsal fiyat normal şuan için
  14. M

Benim söylemek istedğim 2 emsal yerler en düşük 30 bin altında yer yok onun dışındaki ilanların çoğu sağlık alanı dipte köşede yada çok hissedarlı arsalar yada güncellenmemiş ilanlar bu ilanlar doğru olsa dahi 2 emsal ile 1.75 emsal arasında yüzde yüz fark var bu normal değil
  15. M

İlanlarda doğrudürüst yer kalmamış 2 emsal yerler m2 30.000 üzerrinde 45.000 isteyende var konut parsellerin 20 bin altında yerler muhtemelen fake ilanlar alan içinde satan içinde zor fiyatların oturması ve belirsizliğin kalkması lazım
  16. M

Ben tecrübe ttiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum kat karşılığı oranı kadar proje ve inşaat firması ve kalitesi çok önemli yaşamkentte odtü lü bir mimarın çizdiği projede evimiz var çok kullanışlı herşey düşünülmüş kiralık ve satılık olarak çok talep görüyor geçmişte yaşamkentteklasik müteaahhit...
  17. M

60921 ada da bir satılıkyer var ama 30 hissedar var şufadan korkuyorum birde oarselin ticari hakkı sadece yüzde 7 ve 50 lilk bulvarda önünde park alanı var bulvara cephe ada parsel hemen parkın arkasında bunlar dezavantajları
  18. M

Alacaatlı 60921 adaya yakınmı
  19. M

Merhaba 29997 ada 4 parsel metrekaresi 9000Tl ilan var neden ucuz otobana yakın çukurda yada çok hissedarlımı acaba alınırmı ?itakas teklifi götürdümncekde TED Koleji altında gölsite de en ön sırada natamam villa dodurga ile takas etmek istiyorum belki ilgilenen olur
  20. M

Bilmeyen için büyük sorunİlanda ticari alan diye satışa koymuşlar.düpedüz dolandırıcılık
Geri