Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Sivas Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri (Öho)

Araç alımına kooperatif karar vermiyor kendi mal sahipleri karar veriyor sonuçta
  2. S

Kooperatif kendi araçlarını aldı zaten 2 adet kobra güleryüz onlara aitti zaten geri kalan mal sahiplerinin kooperatipe ait değil geride kalan 247 araç
  3. S

Hayır tam aksine 9.5 metre o 2 marka alınacaktı tam sözleşme yapılacaktı sami aydın bunlar olmaz demiş yol yapmaya falan üşengeçlik falan Yimpaş orası sıkıntı olur falan derken buğday pazarının orası dönme sıkıntı olur derken sonradan 8 metre 8.5 metre alın demişler öylece almışlar bu İsuzu ile...
  4. S

ona belediye izin vermediği için zamanında bu araçlar alınmak zorunda kaldı yoksa mal sahipleri o araçlardan alacaklardı zaten
  5. S

çünkü kümbet çalışan 14 numara bile full dolu şekilde üniversite gördüm o yüzden kesinlikle değişim şart bencede
  6. S

bence mantıken 249 aracın tamamı yenilendiği anda ulaşımda sıkıntı olacağını zannetmiyorum 2 tane yenilendi kooperatipe ait araçlar belediye kendi aldı ortak oldular %50 belediye %50 kooperatif şeklinde darısı 247 aracın değişmesinde
  7. S

bugün 22:30 da üniversitedeydim kümbet hattında görünüyordu üniversitede iskamall avm den geçerken gördüm son durağa geldi sonradan indirdikten sonra yolcuyu terminal tarafına gidip güzergahtan çıktı oradan da tren garı tarafına dönüp istasyondan tekrar yolcusunu alıp üniversiteye geri döndü bu...
  8. S

bugün zaten 14 numara kümbete çalışıyordu denk geldim de binemedim üniversiteye geldi son durağa geldikten sonra güzergahından çıkıp üniversite kapısından çıkış yapıp konumdan terminal oradan migrosun oradan tren garının oradan geri istasyona döndü ve oradan geri üniversiteye yolcu taşıması yaptı
  9. S

bende bilmiyorum ne zaman bitiyorsa sözleşmeleri artık
  10. S

şöförlerden bazıları zaten yolcu yok ve 6 sene daha ömrü var bu arabamım neden 10 milyon veripde yeniden bu arabanında üstüne bir borç daha ekleyip de 12 metre araç alıyım ki diyor haklı olarak zaten zararına yapıyoruz diyoruz
  11. S

tüm otobüsler değişmiyor sonuçta ve hiçbir sipariş daha verilmedi 247 aracın sadece 2 değişen araç var kooperatipin belediyenin aldığı onun harici kalıcı olarak değişmedi daha
  12. S

şöyle birşey duydum bir tane otobüs şöförü abiden ne derece doğru bilmiyorum da zaten yolcu yok yolcu sabit neden ben bu aracımın 6 sene sözleşmesi bitmeden aracımı yenileyip 12 metre araca 10 milyon para verip tekrar borca giriyim ki dedi ki daha 6 sene daha sözleşmeleri varmış ve yenişehire...
  13. S

tam aksine 14 numara genelde sabit olarak toki 3. etapta 25 numara ise sabit olarak gülyurtta çalışıyor şu anda ne zaman mobil sivas uygulamasından yani sivas belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü uygulamasından ne zaman alt menüde yer alan otobüs nerede yerine tıklayıp tüm hatlara tek tek...
  14. S

Ankara'da Proje Çalışması Devam Eden Raylı Sistem Hatları

şu esenboğa havalimanı metrosu bitse keşki yapımına başlansa enazından ses soluk da yok asla
  15. S

Ankara'da Değiştirilen - Yeni Alınan Dolmuşlar (J Plakalı Minibüsler)

ankarada şu anda kaç adet minübüs var acaba bilgisi olan varmı hiç
  16. S

bildiğim kadarıyla bu şekilde şu anda durum
  17. S

sadece kooperatipe ait araçlar değişti şu anda oda zaten 2 adet mevcut kendi aracı belediyeyle ortak arabası yani kobra güleryüzler
  18. S

daha siparişleri bile verilmedi kimse vermedi 247 değişmeyen araçtan
  19. S

otobüs sahipleri ne karar verirlerse artık kendilerine kalmış
  20. S

dediğim gibi türkiye yer alan 1) karsan 2) ısuzu 3) mercedes 4) temsa 5) karsan 6) man 7) otokar 8) bmc 9) bozankaya 10) güleryüz 11) akia tüm markalar olacak hangisini isterlerse bu markalardan onlardan alacaklar 2 adet zaten yenilen yenilendi geride kalan yenilenmeyen 247 aracın hepsi seçim...
Geri