Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-420 , 2017 model Otokar Kent LF (A-360 çıkması) alarak aracını yenilemiştir. Eski Aracı : Tezeller Autobus LF1200 (2012) Yeni aracı sefere başlamamıştır. Böylece bir Tezeller daha eksilmiş oldu
  2. S

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Dün Bir şoförle konuştum , İkitelli garajındaki Citaro G ler yakında hizmete girecek olan Kayabaşı garajına geçebilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
  3. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.
  4. S

Geçmişteki öho bölgelerinde çalışan hatlar ve çalışan araç sayısı

@Emirinho10 36V hattında 2009 yılına kadar A-7 Bölgesi çalıştığını hatırlıyorum Aynı Şekilde 32 numarada eskiden A-2 Bölgesi araçları çalışırdı 500A hattına da bir ara C-5 Bölgesi de bakıyordu..
  5. S

Harf Oyunu

Uğrak
  6. S

Harf Oyunu

Roma
  7. S

Harf Oyunu

Macun
  8. S

Harf Oyunu

Tabur
  9. S

Harf Oyunu

Efsun
  10. S

Bulutların Dansı Ve Fotoğrafçılık 📷

Tam kartpostallık görüntü
  11. S

B-1762 2025 model Otokar Kent LF alarak aracını yenilemiştir. Araç şuan İkitelli garajında kamera sistemi takılmaktadır
  12. S

C-185 , 2016 model Mercedes-Benz New Conecto alarak aracını yenilemiştir. Eski aracı : Mercedes-Benz Conecto (2013) Vercelden kontrol ettim.
  13. S

Mazide kalan, güzergahı değişen veya açılan İETT hatlarının ilk veya son servislerini yapan araçlar

130/A hattının gece hattına dönmeden önce çalışan araçlardan biri de C-306 idi. 6 Eylül 2024 tarihinde bizzat Seyahat etmiştim.
  14. S

Mazide kalan, güzergahı değişen veya açılan İETT hatlarının ilk veya son servislerini yapan araçlar

Kasım 2020 de kapanan 36/E (50. Yıl Mahallesi- Aksaray) hattınin son seferi K-1016 yapmıştı
  15. S

A-901 2022 model Isuzu Citiport alarak aracını yenilemiştir. Eski aracı: Isuzu Citiport (2016)
  16. S

C 286 2015 model Otokar Kent Alarak aracını yenilemiş Eski aracı : BMC Belde CB (2011)
  17. S

İett'nin Ve Öho'nun En Kronik Arızalı Otobüsleri

A-764 ün sesi daha gürültülü ,araç 2012 model olduğundan normal. Otokar Kent LF Euro 6 Cummins motorlu olarak örnek verecek olursam : A-377 şu anki araci yani A-249'un eski aracı mayıs 2016 da alınmıştı , bu da normal sayılabilir , sadece patlak egzozu var duman atmıyor. Ancak C-151...
  18. S

10 yılı geçen araçlar için böyle ses çıkarması gayet normal olduğunu düşünüyorum. B-283 2015 model , B-185 2013 model Conecto. A-235 nin yaşadığı durumun aynısı maalesef B-071 de de var bir gürültüsü var , 2017 modelde nasıl olabilir diye düşündürdü ,
  19. S

A-235 , BMC Procity (İ.E.T.T özel seri 2017) , aracın sesi , A-5 bölgesineki diğer procity'lerden farklı olarak pancar motoru gibi ses çıkarıyor, hatta bazen siyah duman bile atıyor . Ancak buna rağmen seferlere devam ediyor Bir nevi A-271'in BMC versiyonu diyebilirm)
Geri