Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

2 sene bişey beklememek lazım nezlimce öyle düşünüyorum millete bakmayın uçtu kaçtı kıymetli ama ankaranın kıymetli yeri tek bura değil beytepe incelte zibil arsa var daha
  2. M

sözleşme değilde kat karşılıgı imzalayan buyursun atsın bu işler şuan o kadar hızlı ilerlemiyor 40 dönüm tek tapu yerim var hani nerde mutahitler banamı gelmediler ve ben altyapının yanındayım
  3. M

inanmıyorum ben bunlara
  4. M

bu ekonomide hiç bir mutahit peşinizden gelmez önce maliyet artı faizlerin düşmesi lazım ev satılmıyor o yüzden şu aşamada harra hurra talep olmaz zaten bu gibi yerlere girecek mutahitlerin karnesi yüksek olması lazım onlarda şuan bekleme aşamasında
  5. M

%50 nin üstüne bir allahın kulu veremez saçmalamayın beytepede 2.30 emsal yeri %50 ye anlaşıyor dodurgamı %60 olcak hikayeden öte çıkmaz
  6. M

siz resmi kat karşılıgı imzaladınızmı
  7. M

bugünkü toplantıda 28 ve 29 bügün daha oyladılar onaylandı dünkü oylanan neydi
  8. M

zaten versek inşaatların bitmesi 2 3 sene bakalım arz talep ne olucak
  9. M

bende öyle düşünüyorum ama hiç bir zaman beytepe ile yarışamıcak emsalleri fiyatlandırma şekilleri incek ve alacaatlının bi kısmına göre fiyat alabilirsiniz evet beytepe pahalı alanı güzel olmasada orası beytepe bilkente yakın
  10. M

başladı
  11. M

dodurga gündemde
  12. M

plan onayı bi 6 ay daha sürcek gibi duruyor böyle devam ederse abb yaklaşımları böyle belki uzatırlar naptıkları belli değil
  13. M

gündemde bizim yer yok yoksa bu ek şeylermi
  14. M

gündem
  15. M

Arkadaşlar senelerdir inşşat işindeyim bu yaza başlar şeyleri sadece hayal ürünü herkes başlamasını ister lakin herşey onay aldıktan sonra bile inşşat ruhsatı dedimiz şey öyle 1 günde alabilen yok çok çb de bu süreç bile en az 8 ay yani 2026 ocak şubattan önce çok zor kandırmayalım birbirimizi
  16. M

Merhaba bişey sorucam kültürel tesis arsaları kop arsasımıdır satışı olabilirmi
  17. M

ruhsatları vermeleri 6 ila 12 ay öyle hemen ruhsat vermezler keza buda planın tamamen onayına bağlı
  18. M

ocak gündeminde mecliste konuşulcakmı acaba bakalım
  19. M

Dodurgada plancı hizmet payı var sizce alabilcekmi alabilcekse yasal hakkı ne zaman doğuyor
  20. M

Merhaba bir gelişme varmıdır
Geri