Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

geçmiş olsun vadi planın eline bakıcaksınız demek oluyor o istediği verdirir alır bişeyler yapar yani parselde
  2. M

Dodurgaya büyük mütahitler tarafından talep yok şuan umut etmiyelim moral bozuyor tek tapu 50 likteki yeri veremiyoruz
  3. M

Çankaya belediyesine herkes %10 ateşlesin bak nasıl hemen alt yapı cart curt hemen getirir ihya ederler orayı sonra giderker twitere yok beton yok bilmem ne yığını diye atıyorlar ankarada yol yok eskişehie holu her vakit sıkışık ben düzgün bişey yapan daha görmedim
  4. M

mahkeme planı durduramaz diye biliyorum şuanki
  5. M

2 tek tapu
  6. M

bilginize mutahit geldi red ettim bitirebilceğini düşünmedik
  7. M

50 lik ama bu fen işleri skkıntılı
  8. M

Bira büyük peoje istedim paraeller yan yana tevhid yapılcak
  9. M

Birde bölgede geçen çok fazla tır oldunu söyledi fen işlerinin rahatsız ediciymiş
  10. M

Evet 45 dönüm tek tapu
  11. M

Mutahitle görüşmem sonucu %50 teklif aldım üst parada anlaşamadık 36 ay bitirme verdi
  12. M

Evet
  13. M

Diyelim 1000 m2 aldı hadi piyasa değeri 30 milyon desek adam 50 milyon gösterse bence sorun olmaz bilir kişide bişey demez bu fiyata diyelim böyle bişey oldu ben 50 milyon gücüm yok malesef nasıl alcam mantıken
  14. M

arkadaşlar izaile şuhu davası parası çok olan insanların açtıgı dava parselinizkeileri iyi tanıyın yeni giren olursa öyle malesef millet uyanık ölye şufa açamıyorsun adam rayiçi arsanın kaç kat üstünde gösteriyor nasıl vericende açıcan o davayı adam 2 milyonluk yere 20 milyon rayiç yazmış şufa...
  15. M

Hocam dediniz doğru fakat beytepede evin içi 1. Sınıf konumu deseniz zaten iyi bi yerde havuz fln herşeyi olan içinde miele marka olan yer satılmıyorken şuan bana bögede ne kadar kalitelide olsa satışlar yok şuanki piyasa için tabiki yarın faiz çok düşer krediler güzel seviyeye gelir düzelebilir...
  16. M

4+1 3+1 ler ne incek ne beytepe ne de bu bölgede satılmıyor hocam bu kanatınız neye göre aktif içindeyim işin elmakçı değilim ama birden fazla dairem var kendime ait satılmıyor nasıl olcak bu denklem 1+1 ler gidiyor 2+1 lerde hatrı sayılır satıyor ama 3 ve 4 yok
  17. M

2 emsal 50 lik bulvar
  18. M

Tek tapu
  19. M

Benim yakında görüşmem olcak mütahitle bilginize
  20. M

Yalanlarını bi yere sıvıyorlar nerde olcaklar