Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

arkadaşlar bölgede aktif oldum ve kendi tek tapum için görüşmelerde oldugum için bilgilendireyim hepinizi yerim 50 lik bulvarda piknik alanına yakın lakin bölgede alt yapı su ve elektirik olmadığı için şuan gelen inşaat firmaları altyapıyı bekleyelim onun için ayrı süre ruhsat başvurusu için...
  2. M

Aldıkları mahkeme kararıyla değil
  3. M

Şerh koduklarından aldı diğerini zorlamıyor alilcek gibide değil ztn
  4. M

Fesh etme hakları var ama
  5. M

Alamadığıda olucaktır bence vermeyen çok insan var
  6. M

Baya bi kişiden aldılar hala almaya almaya devam ediyorlar sanırım sözleşmeye mütabık alamadıklarıda var
  7. M

gülerek okudum bu ne allah için
  8. M

ama ana 50 lik bulvarda hala alt yapı ihalesi yapılmadı bir an önce yapılması planlanması yapılması gerekiyor
  9. M

buranın alt yapı problemi olmadı için doğru söylüyor teyit ettirdim ruhsatı almış
  10. M

hangi parsele
  11. M

ben baharda lansman fln başlıcanı düşünmüyorum gerçekleri konuşalım belediyede alt yapı için plan yok 26 için o yüzdende girmez şuan herhalde
  12. M

hiç bir mütahit bağlamaz altyapıya para bekliyorlar abb nin bekletmesi bu başka bişey değil
  13. M

2026 ilk yarısında bir atlyapı çalışması olamayacak bilginize
  14. M

bana %45 le geliyorlar hepsine yok diyorum %45 e dodurgada verilcek mal yok boş kalsın
  15. M

2027 den önce bişey olmucak arkadaşlar boşuna hayal kurmayın her denilenede inanmayın
  16. M

bende 2 emsal yazması lazım 1.75 yazıyor sebebini bilen varmı normalde 2 emsaldi 1.75 yazmışlar böyle bişey nasıl olabilir
  17. M

bana hergün geliyor kat karşlıgı için firmalar küçük olduğu için gönderiyorum 2 milyar teminat veremeyen gelmesin diyorum
  18. M

Mesela 10 yıl inşaata verdirmez ordaki hakkını alana kadar hadi mahkemeye verdiniz uğraştırıp durur öyle kolau değil isterse 1m2 olsun hak sahibi
  19. M

geçmiş olsun
  20. M

EVET ÖYLE
Geri