Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Faizler yıl sonuna doğru %25 bandına geriler, 2027’de ise %20’nin altına düşer. Bu ay Merkez Bankası’nın faizleri tekrar düşürmesi de zaten bekleniyor. Faizler düştükçe müteahhitler finansmana erişip yeniden iş almaya başlar. Bu nedenle benim bir acelem yok; müteahhitlerin biraz daha sıkışmasını...
  2. M

Ada/Parsel: 29938 / 6
  3. M

wowTURKEY forumu başı boş bir yer gibi, adam aylardır bir forum konusunu sabote etmeye çalışıyor, fakat ilgilenen yok.
  4. M

Değerli arkadaşlar, Dodurga bölgesindeki yeni lansman hayırlı uğurlu olsun. Sözleşmeleri yapılmış, daire satışları başlamış; ilgilenenler değerlendirebilir. 1+1 daireler 45 m² net kullanım alanına sahip ve lansman fiyatı 2.500.000 ₺’dir. Ada/parsel: 29938/6 Ruhsatın yaz ayları civarında...
  5. b577d533-59da-406b-ad27-1f878060123b.jpeg

b577d533-59da-406b-ad27-1f878060123b.jpeg

6. PHOTO-2026-01-10-21-18-56 5.jpg

PHOTO-2026-01-10-21-18-56 5.jpg

7. PHOTO-2026-01-10-21-18-55 4.jpg

PHOTO-2026-01-10-21-18-55 4.jpg

8. M

9. M

Paylaşım için teşekkür ederim, devamı gelir inşallah. Bu projede Tona Yapı, diğer ortakları ve yatırımcılara başarılar ve kolaylıklar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.
  10. M

Arkadaşım, şu an Ankara Çakırlar Yuvaköy tarafına çık, istersen Etimesgut tarafına in, olmadı İncek veya Beytepeye in. Şu anda her yerde ya temel atılıyor, yada lansman yapılıyor. Saygı çerçevesinde söylüyorum, Ankarada dal kıpırdamıyor demek, başkentte gözün kapalı geziyorsun demek. Daha çok...
  11. M

Biz Ahmet Aliciyi bu forumda yumuşattık, inan Alp bey sizin lafınız bile olmaz. Benim kim olduğumu öğrenmek istiyorsan, özelden yaz, tanışalım. Kimseden çekincemiz olmaz, saygıdada kusur etmeyiz. Keşke grup olarak toplanabilsek, bölgeyi nasıl daha çekici hale getirebiliriz, biz bu konuyu...
  12. M

Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. 😉
  13. M

Dodurga, Ankara’nın en elit bölgelerinden biri olmaya aday. Bir yanda 50’lik bulvar, öte yanda 35’lik bulvar var; arkada ise suni bir gölet projesi bulunuyor. Yetmedi mi? Beytepe’nin birkaç katı kadar yeşil alana sahip. Gerçekten biz iyimserler ve değer bilenler sustukça, Dodurga’yı her...
  14. M

Paylaştığın için teşekkür ederim. Link veya görsel var ise bizimlede paylaşabilir misin? Müteahhit firma kim, ada parsel nedir?
  15. M

sn Ahmet Alici, söylesene Şehitali de kaç metrekare arsan var. Şehitaliden Dodurgaya bakınca nasıl görünüyor, ağızının suları akıyor mu?
  16. M

Bir şehir nasıl katledilir adlı videosunda, Mansur bey direk Dodurgayı ve imar planını hedef aldı. Geleceğin cumhurbaşkanı adayı, bir tık daha geniş kapsamlı bakması gerekirdi diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi, imar planı uygulanır ise, Dodurgada daha fazla yeşil alan olacaktır. Mansur bey önce...
  17. M

Dava sonucu onların işine yarıyor, fakat belediye şu an(bilerek veya bilmeyerek - emin değilim) hizmet sunmuyor. Geç kalıyor, bekleneni veremiyor hem Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemde Çankaya Belediyesi. Ne güzelleştirme, nede kötüleme yapmadan, siyasetede hiç girmeden, belediye şu ana kadar...
  18. M

Dodurga Ankaranın gözbebeğidir, katılıyorum. Fakat şu an 15.000 tl, mezarlık dibi haricinde, yer yok. 1.75 emsal bugün en az 20.000tl, 2 emsal yerler 30.000tl - 35.000tl bandında. Bu hafta güvenilir bir emlakçı ile görüştüm. Alt yapı uzun sürmez diyor, belediye ağır davranıyor, ama şu an bazı...
  19. M

Mevcut başkanı bende severim, fakat bu çapta projeleri kaldıramıyor sanki. Bekleyip göreceğiz.
  20. M

Gelişmeler elbette oluyor. On iki ay önce Sarı Sayfa’da Dodurga için kat karşılığı ilanı yoktu. Şimdi “Emlak → Arsa → Kat Karşılığı Satılık” ve “Ankara → Çankaya → Dodurga” filtreleriyle bakıldığında en az 5–6 ilan var. Üstelik bu ilanları verenler bilinen emlakçılar; öyle merdiven altı falan...
Geri