Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Şuan biz bilmediğimiz için soruyorun kusura bakmayın ne oluyor tam olarak şuan durum nedir?
  2. Y

Bunu anlatması sayfalar alır kısacasını söylemek gerekirse sorunlar bitti son bi karar kaldı mecliste 5 dklık ama abilerin keyfini bekliyor millet
  3. Y

bu ay ki meclis konusunda var mı belli oldu mu acaba?
  4. Y

Şuan görevde olan kişilerden a b kişisi şuan derdimiz değil
  5. Y

Bizim derdimiz belediye o bu değil emeğimizin karşılığını istiyoruz inanın ömrümüz geçti 15 sene oldu
  6. Y

İnşallah dediği gibi olur 2025 teyiz artık varsayımlardan bile umut ediyoruz :)
  7. Y

Artık belediyede bunu görüyordur kiralar çok fahiş oldu ankarada acil konut lazım millet 12 13 senedirde bekliyor bütün mahkeme olaylarını gördük artık ocakta son bulur inşallah
  8. Y

Son düzlük artık ömrümüz bitti baltalamaktanda öteye gitti olay çoktan beri zaten
  9. Y

Artık dodurgada şükür emsal tartışması kalmadı ama şu gözün üstünde kaş var muhabbetleride bi bitseydi…
  10. Y

Ben dana kesmeye razıyım üstadım bekleye bekleye çürüttüler insanları 🤗
  11. Y

İnşallah rkk bey ölmeden görelim Allahtan temennim o artık
  12. Y

İnanın 15 sene oldu alalı 5 sene sonra evlerimize çok rahat otururuz dedik ömür bitti yaşımız geçti olacak olacak diye ömrümüzü harcattı bu yatırım bize ticaride benim yerim eğer birgün olursa sadece yüzde kırk ticari olan kısım için mi 1+1 2+1 yapılabilecek yoksa hepsine mi tabi inşallah karar...
  13. Y

2 emsallerde bu problem olmayacak 1+1 2+1 yapılabilecek mi?
  14. Y

Artık kararı bekliyoruz ne zaman keyifleri yeterse 2 3 seneye inşaat olur dedik 10 sene geçti halâ oyalıyorlar bundan sonra sorun kalmayacak mı acaba inşaatlar başlayabilir mi üstadlar karardan sonra?
  15. Y

Aralıkta kesin olarak yok mu olmayacak mı gündemde?
  16. Y

Yani keyfi olarak mı bekleyeceğiz onu anlayamadım ben bu işlerde gönlü olunca mı insanlar emeklerinin karşılığını bekleyecek
  17. Y

Yine mi bu ay konuşulmayacak?
  18. Y

Aksi bir itiraz yok gibi osman bey sadece nüfus olarak falan bir planlama gibi duruyo rkk beyin dediği gibi hukukçu arkadaşlara danıştım onlarda aksi birşey söylemedi hakkımızda hayırlısı herkes bütün birikimini buraya verdi bizim derdimiz ömrümüz boyunca verdiğimiz emeklerin karşılığını almak...
  19. Y

Osman bey daha önce bende sizle hem fikirdim ama rkk beyin yazdıkları makul geliyor o yüzden bu yönde olduğu daha iyi olacak gibi geliyor en azından artık net çözüme kavuşur
  20. Y

Peki hiçbir şekilde bu bölgenin alanına 2+1 bile yapılamazmı milletin girdiği kooperatif projeleri nasıl olur?
Geri