Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Y

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Geri gelip karar alınırsa bitiyor mu iş peki?
  2. Y

Benim yaptığım ön sözleşme ruhsat çıktıktan sonra en geç 36 ayda anahtar teslim olacağı yani üç yıl falan bunlar söylem arkadaşlar ruhsat açılır başvuru yapılır çıkınca inşaat başlar inşaat satılmıyor diyen arkadaş ön sözleşme yaptığım firma şuan satılık 500 ile 1500 konutluk yer arıyor 2 aydır...
  3. Y

İtiraz kabul edilecek ki zaten onu reddetmediler önemli olan o itirazın sonucunda ne yapılacak hızlı mı davranacaklar yoksa yine oyalama işi mi kendi itirazlarını kendileri zaman için mi yaptı o önemli olan
  4. Y

Tek hisse kendimin komple parsel ön sözleşme imzaladık 2 emsal alacaatlı parsel tarafı
  5. Y

Yüzde 50 ile anlaştık üzerinede bi miktar Nakit alacağım nasip olursa
  6. Y

Ben şuan mütahitlerle görüşüyorum bi yandanda biz alırız yerinizi kat karşılığı diyorlar demek ki artık bitti bu seneye kadar kimse arayıp sormamıştı
  7. Y

Şu hukuksal olarak sonucun ne olacağını bilen var mı lütfen tartışma atışma olmadan bilen veya danışan aydınlatsın artık dayanacak gücüm kalmadı mesela benim dişimi sıka sıka beklediğim yeri satmak zorunda kalacağım
  8. Y

Yani ağalar beyler bu iş ne oldu sonuç ne şimdi kesin olarak?
  9. Y

Arkadaşlar inşaata veriyor gibi konuşuyor herkes asıl meseleyi soruyoruz görmezden geliniyor çankaya belediyesi 1000lik plan görüşmesi haberi olan yok mu?
  10. Y

Kararı bilen var mı arkadaşlar lütfen ikide bir tartışmayalım ilk bi başlasında gerisine zaten hal yolu bulunacak
  11. Y

Beyler kapışmalar bittiyse toplantıyla ilgili bilgisi olan var mı?
  12. Y

Girdi mi gündeme peki üstad?
  13. Y

Kabul olan itiraz olmaz diye tahmin ediyoruz artık çünkü itirazların hepsi ya kooperatiflerin yada üyelerinin itirazlarıdır ama ilk plan zamanı bile demişlerdi bana 150 metre kuralını
  14. Y

Merhaba itiraz ile ilgili bilgisi olan var mı?
  15. Y

Askıdan ininceki süreç nasıl oluyor acaba şimdiki işlem nedir?
  16. Y

Sevgili belediyecilerimiz bunları görüp arz talep olayını anlarlarsa iyice çok seviniriz
  17. Y

İyide burası bizim bölge değil ki eski imar türkkonut bölgesi diğer sizin uydudan attığınız yer bizim yeni parsel bizim konuştuğumuz konu burası farklı arsa yeni aldığı arsanın başlama tarihi çankaya zaten ruhsatta çok vasat ve yavaş ve mütahitle arsa sahibi arasında onu biz bilemeyiz ama şuan...
  18. Y

Ahmet oraya nasıl şuan başlayabilirler zaten hepimiz neyi bekliyoruz yıllardır şu plan askıdan insin diye bekliyoruz orası zaten yapabilse bizlerinde sıkıntı kalmaz dairelerimiz bitmişti , arsa sahibi mütahitle anlaştı demek ki aralarında protokol yaptı işlemler bitince ruhsata başvuru yapıp...
  19. Y

Arkadaşlar sakin olalım hepimiz kendi faydamız için buradayız amacımız ve istediğimiz ortak lütfen forumu bilgi dışına taşırmayalım rica ederim
  20. Y

Şimdi olayı yanlış anlamış olabilirsiniz oraya 117 tane yapabilir ondan sıkıntı 2+1 1+1 de yapabilir ama 5+1 300 metrelik dairede yapıp geriye kalan metraja göre daire sayısına göre plan proje çizilir yani 117 tane daireyi karma olarak metrekare planına uygun istediği gibi karmada yapabilir...
Geri