Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Parsele minik hisselerle giren müteahhitlerin diger hissedarlara zarari ne kadar olabilir acaba? Ortaklik giderme davasi acilinca degerinden gidiyorsa cok olmamasi lazim
  2. A

Noterden tebligat gelince evde kimse yoksa muhtara birakiliyor diye biliyorum. Oyle degil mi?
  3. A

Adresi alanlar kendi imkanlariyla nasil almis acaba diye sordum ben. Sana degil, ortaliga. Sen de fikrini yuruttun cevap verdin. Ben de cevabinin dogru olmadigini soyledim. Sen de bana ariza dedin. Aferim Git aynaya bak. Aynaya bak. Iyi bak.
  4. A

Okumayi bilmeyen arıza kardesim. Tapu ve noterin bir parseldeki hissedarlarin adreslerini vermedigini baska yazarlarin forumda yazdigini belirttim. Adresleri alanlar bu bilgiyi tapudan veya noterden almamistir yani. Kendi imkanlariyla almistir. Inanmiyorsan kendin forumda arat bak. Ok...
  5. A

Forumda ararsaniz gorebilirsiniz.
  6. A

nprime firmasi dediginiz instagramda nprimeestate hesabi. Emlakci yani. Emlakcinin lafina inanarak is yapanlara bol sans dilerim
  7. A

Noter veya tapu vermiyor adres bilgilerini. Forumda yazanlar olmustu
  8. A

Sizin adresi nasil bulmus acaba
  9. A

Bu ne zaman netlesir?
  10. A

Ben: Siz: Ben: Siz: ...
  11. A

Mantik beyin kullanmak soru sormak = art niyet aynen karsim sen bes milyar dolardan sat arsani
  12. A

Soyledim iste. Biri de "Dodurga öyle hızlı bir şekilde hem altyapı hem de yapılaşmaya kavuşacak ki hayretler içinde kalacaksınız" dedi
  13. A

Bunun bir kaniti, delili, gostergesi var mi?
  14. A

Planci isi cozulse ne olacak yapilasma baslamadiktan sonra Bildigim kadariyla burada yol, egitim ve saglik gibi hic bir yatirim yok. Gelecek yil icin bir yatirim plani yok. 3-5 yil sonrasi icin bir yatirim plani da yok. 10 yil sonrasi icin bir yatirim plani yok. Bisey yok yani. Hersey laf...
  15. A

Planci bir parseldeki yapilasmayi geciktirebilir mi? Diyelim parselde birileri planciyla anlasmis. Digerleri anlasmamis
  16. A

Temiz oldugunu nasil teyit edecekler?
  17. A

Tesekkurler cevabiniz icin. Peki acik artirmaya cikarsa minimum satis fiyatini kim belirliyor? Bilirkisi mi? Bu durumda dusuk fiyattan satilma ihtimali olabilir mi? Mesela parselde melih gokcegin oglu gibi birisi vardir ve parseli ucuza kapatmak istiyordur. Malum yasalar bazen sadece zenginlerin...
  18. A

Plancidan bagimsiz olarak genel olarak soruyorum. Belki bilginiz vardir. Izale-i şuyu davası acildiginda hissedarlardan biri ucuz fiyattan parselin hepsine sahip olabilir mi? Buradaki alt fiyat sinirini kim belirliyor? Nasil belirliyor?
  19. A

Muteahhit hayalleri kurmadan once altyapi hayalleri kurmak gerekli degil mi? Yolu suyu elektrigi kanalizasyonu olmayan yere muteahhit gelir mi? Buraya bir sekilde altyapi, saglik, egitim vb yatirimi cekmek lazim, herseyi devletten yatarak beklememek lazim, ama bu nasil yapilir bilmiyorum
Geri