Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Herseyin fiyati artmayabilir. 2015-2018de konut fiyatlari doviz bazinda 40% dusmustu.
  2. A

Devlet lirayi desteklemeye niye bu kadar kararli acaba ve o kadar uzun sure lirayi destekleyecek parayi nereden bulacaklar ozellikle faiz dustugunde
  3. A

Dogru. Diyelim piyasa canlandi. Acaba dolar bazinda fiyatlar nasil olur. Insaat maliyeti 300$/m2, daire fiyati 1000$/m2, etin kilosu $10 olabilir mi dovizi cok salarlarsa
  4. A

bu burut m2 icinde ekstra 30% var 150m2 net ev, 195m2 brut 26500/195=136 seklinde dusundu sanirim
  5. A

11.5 milyondan (~2000$/m2) satarsa ~100% kar etmeyecek mi? Cebinden daire basina 3.8 cikiyor, satinca 3.8 kar ediyor. Insaat maliyeti suanda 600-700$ ve faizler dusmeden kimse 2000$/m2ye daire satamaz diye biliyorum
  6. A

Nasil sıkıştıriyorsunuz?
  7. A

Konum neresi? Kabaca
  8. A

Siz daha once cozum buldunuz mu? Biraz acsaniz iyi olurdu
  9. A

Peki basit bir matematikten veya mantik hesabindan anlamayan insanlara kim laf anlatacak? Bir de lafdan anlayan ama niyeti kotu olanlar var. Adam ben bunu istiyorum isinize gelmezse ortaklik giderme davasi acin der anlasmayi engeller. Cogu hissedarli parselde boyle sorunlar olacak.
  10. A

Bu davalar niye sonuclanmamis acaba 15 yil olmus altyapi geleli
  11. A

15 yilda dodurgada yapilasmanin yarisi bile bitmeyecek yani Satabiliyorlarsa dogru
  12. A

Ortaklik giderme davasi isleri kolaylastirmaz mi
  13. A

Evet sanirim bu yuzden ornegin beytepeye 15 yil once altyapi gelmesine ragmen arsalarin cogu hala bos. Ayni sey niye dodurgada olmasin
  14. A

Umut bir yatirim stratejisi degildir
  15. A

Buraya altyapi geleli 15 yil olmus. Acaba bu kadar arsa niye bos. Ekonomi mukemmel degil tamam ama arsa sahibi en cok kazanci insaat yapilinca alir. Niye muteahhit bulamamislar acaba. Kotu niyetli hissedarlar mi insaat yapilmasini engellemis yoksa mahkeme problemleri mi bitmemis
  16. A

Bir kac konuda fikrinizi merak ediyorum. 1) "Pay, bağış, takas veya trampa"nin paydaş olmak için yapıldığı nasil kanıtlanır? "Pay, bağış, takas – trampa gibi satış dışı yolla temlik edilmişse şufa hakkı doğmaz." "Takas sufa hakkini engellese de takasın paydaş olmak için yapıldığı kanıtlanırsa...
  17. A

Benim RKKnin sutcuimamin ve musvarin yazdiklari silinmis, galiba bir kac kisi daha vardi
  18. A

Son yazilari kim niye sildi acaba?
  19. A

Sufa davasinda uzlasma nasil oluyor?
  20. A

Sizin amac yatirim degil mi? Yatirim iyi performans gosterirse bu arsaymis, konutmus, uzay mekigiymis, niye fark tam ediyor anlayamadim Muteahhit kucuk hisse aldiktan sonra isi bozar mi yani? Veya ne yapabilir? Ortaklik giderme davasi cok uzun surer muteahhit bunu istemez diyenler var ama...
Geri