Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bu parsel bizim bolgemizde degil. Daha yukarida
  2. A

Ilani sari sitede mi?
  3. A

Dava acilirsa ne zaman acilir acaba
  4. A

Duz mantikla bakarsak 0.50 emsal konut parseli fiyati 14 000 TL ise 1.75 emsal konut parseli fiyati 14 000 x 1.75 / 0.5 = 49 000 TL olmali :)
  5. A

🤷‍♂️ 0.50 emsal icin de ticari parsel icin de dedigim seyi yapabilirsiniz.hangisi dogru hangisi yanlis ortaya cikar
  6. A

Fiyati teyit etmek istiyorsaniz ciddi alici olarak gidip son anda almaktan vazgecebilirsiniz. Boyle yaparsaniz belki indirim de yaptirabilirsiniz
  7. A

Fiyatlar 1.75 emsal icin 10-45 arasi :D
  8. A

Bunlarin hangisi fake?
  9. A

Bunun tarihi belli mi
  10. A

Evet muteahhitlerden yeterince talep olmadan altyapiyi yapmiyorlar diye biliyorum ben de
  11. A

Nereden duydunuz acaba?
  12. A

Ne zaman dava acmayi dusunuyorsunuz?
  13. A

3-4 yil da olabilir 30-40 yil da. bu ulkede adalet mi var ? kendi adaletini kendin saglayacaksin
  14. A

Bu lafa bakilirsa bunlar dodurgayi 10+ yil bekletebilir veya 0.5 emsale geri dondurebilir. Donup dolasip siyasilere mamasini verme konusuna geliyor olay. Bu siyasetcileri motive eden kimler var? Kimse yoksa degil 10 yil, 50 yil gecse bile dodurgadan bisey olmayabilir cunku 1. 18 milyon 2. nufus...
  15. A

Yapilasmaya engel olanlari kastediyordum. Burada yapilasmanin engellendigi acik ve net. Bunu gormemek icin kör olmak lazim. Sebebi de acik ve net. Ilgili siyasetciler. Mahkeme surecidir, yasanin bilmem kacinci maddesidir, bunlarin hepsi sadece minarenin kilifindan ibaret. Beyni olan herkes bunun...
  16. A

Hukuk hukuk olsa bu iyi olur derdim. Korkan biri varsa bana soylesin ben kendi hesabimdan yazarim
  17. A

Saglikli olup olmadigina bu isten cikari zarar gorenler karar verir, geregini yapar. Adi ustunde iddia. 100% gercek oldugu teyit edilseydi adi iddia olmazdi. :ROFLMAO: Ayakkabi kutularini mi gostermek lazim? Cocuguna bir daire birakayim diye tum birikimiyle yatirim yapan duz vatandaslari bile...
Geri