Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bu zamana kadar yazdiklarimiza bir bakın. Karşılık beklemeden insanlari bu formda bilgilendirmeye çalışıyoruz. Laf söyleyen tayfanın hangi dediği çıktı? Çıkıp özür dileyececeklerine bilgisizliklerini perdeliyorlar ve hakaret etmeye devam ediyorlar.
  2. M

3. Bir ihtimal daha var ve lakin senin gibileri muhatap alıp israf-ı kelama lüzum yok.
  3. M

Mahkeme karar gerekcesine uygun bir revize plani yapilir ise hic bir sorun olmaz. Kim nereye ne davasi acarsa acsin.
  4. M

Burada mahkeme emsal miktarina karismiyor, karışamaz da. Sorun planda yapilmasi gerekenin plan notlari ile yapilmasinda. Gizli nufus artisi ve rant olusturulmasi sorun. Sahsi gorusum var. Fakat, yeni ve luzumsuz tartismalara girmek istemiyorum. Kusura bakmayin… o konuda yorum yapmayacagim.
  5. M

Hukuka ve mahkeme karar gerekcesine aykırı bir revize planina karsi pekala dava da acilabilir ve pekala yd karari da verilebilir. Burada onemli olan mahkeme karar gerekcisine uygun revize plani yapilip yapilmayacagi hususudur.
  6. M

Uygulama imar planini cankaya belediyesi yaptigina gore revizyonu da, mahkemece hukuka aykiri gorulen hususlar kapsaminda, ayni belediye yapmalidir. Mahkeme karari dogrultudunda bir revizyon yapilir ise istedigi kadar dava acilsin plana etkisi olmaz. Zaten yd karari verilmedikce davanin plana...
  7. M

Sayin admin, cok cirkinlesti usluplar. Lutfen mudahele edermisiniz.
  8. M

Bu kafaya verilebilecek bir cevap yok.
  9. M

Birisinin veya bir kurumun; bilgi eksikligi, tecrubesizlik veya bastan savma niteliginde yaptigi bir isi ben niye izah etmek durumundayim?
  10. M

Mesele ciddi olmasa, eglenceli bir forum aslinda. Bazi yazilar oyle bilgisizlik iceriyor ki! Izah ediyorsun anlamiyor; cevap vermeye bile degmez. Sayin RKK yorma kendini.
  11. M

bu konuda baska bir sey soylemiyorum. Yazdiklarima bakilabilir. Bilgi ve elestiriden uzak. Iftira mahiyetinde aciklama yazanlar; utanip ozur dilerler mi? Iyi aksamlar.
  12. M

Yasin bey, memur standart mesaj yazmis size. Algi derken, egitim seviyeniz nedir bilmiyorum ama o konuda iddiaya girmemenizi tavsiye ederim. Ekap nedir bilmiyorsaniz, netten bir arastirin. Sonra Dodurga otoban baglanti yol ihalesine bir bakin; ne asamada oldugunu oradan görürsünüz. Ben polemik...
  13. M

Yasin bey, baglanti yolu ile ilgili olan bilgi eski ve yanlis. O bilgi eski ihale icin dogru. Ama yeni ihale 12 haziranda yapildi. Yapilan bu yeni ihale ekap dan onaylandi. Yapim suresi, yer tesliminden sonra 150 gun. Tahminen yil sonuna kadar yapilir diye duşunuyorum. Bilgileri ekap dan teyit...
  14. M

Karar doğrultusunda düzeltme veya revizyon yapmadan ruhsat verilemez; idarenin yazdigi yazi mahkeme kararini ortadan kaldirmaz. Revizyon veya duzeltme yapmadan, adina her ne derseniz, ruhsat verilmesi soz konusu bile olamaz.
  15. M

Tekrar edeyim. Mahkeme kararlari doğrultusunda revizyon veya duzeltme islemi yapilmadan ruhsat verilemez. Ancak, burada bir arkadas revizyon islemi yapildi demisti. Revizyon veya duzeltme islemi yapilmis ise ruhsat alinabilir. Önünde hukuken bir engel kalmamamis demektir.
  16. M

Ister polemik deyin isterseniz demeyin. Sayin admine de soyluyorum. Kim ustune alinirsa alinsin. Burasi fikirlerin ozgurce ifade edilecegi bir platform. Bazilari hangi sifatla kimin ne yazmasi gerektigini soyluyor? Kimsin arkadaşım? Fikrin varsa soyle ama benim fikrimi ne sekilde izah edecegime...
  17. M

Sayin ahmetdincer, agziniza saglik. Cok cok teşekkürler.
  18. M

Paronaya otesi yorumlari ciddiye bile almiyorum. Zehir hafiye bazilari, maşallah:) buyuk resmi görmüşler. Yazik oldu, butun planlarimiz cope gitti simdi.
  19. M

Resmen kör dövüşü.
  20. M

Olur efendim! Siz nasil isterseniz oyle yorumlayalim. Ret, zimni ret ya da islem tesisi durumunda ne yapilmasi gerektigi zaten idari yargilama usulunde belirlenmis durumda. Bunlari bilmeden yol gostermek ve fikir beyan etmek de bize has bir ozellik olsa gerek.
Geri