Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Komisyon raporu kabul edilir ise 150 m meselesi kesinleşmiş oluyor. Çankaya belediyesinin itirazı var anladığım kadarıyla. Ve bu itirazin yerinde olmadigi belirtilmis. Yeni bir dava süreci olur ise ayrı bir sıkıntı.
  2. M

Anladığım, ilk plana donulmus. Bu durumda bu planın arkasını dolanirsan bu iş olmaz demiş özetle. Sil baştan olursa sıkıntı.
  3. M

Komisyon raporu hiç hoşuma gitmedi. Sondan ikinci paragraf özel hükümlere ilişkin. 150 m meselesi sorun oluşturacak gibi. Hayırlısı bakalım.
  4. M

Olsun! Ben yine de %65 +5 milyon dolardan aşağı pazarlık etmem ;/
  5. M

En kötü koşulda, arsa sahiplerinin, sözleşme nedeniyle tazminat sorumluluklarının olacağını düşünüyorum.
  6. M

Noter sözleşmesi yapilmis gayrimenkul satış vaadi niteliğinde ise tapu iptal ve tescil davası kapsamında pay talebinde bulunabilir.
  7. M

Adi yazılı sözleşmeye dayali olarak tapu iptal ve tescil davası açılamaz. Zira adı yazılı sözleşme, gayrimenkul satış vaadi vasfı niteteliginde degildir. Noter sözleşmesi var ise, satış vaadi var ise tapu iptal ve tescil davası açılabilir. Ya da, firma tamamıyla genel kukumlere gore tazminat...
  8. M

Yanlamayanin üstüne alınmasına da lüzum yok. Ben yazdıklarımı anlayan insankara yazıyorum. Bu platformda muhatap almayacağım ve almadigim insanlar israrli biçimde muhatap alınmak için sataşıyor. 16 yildir ayni muhabbet bitmediniz bi yaw.
  9. M

Hiç bir sorun yok, her türlü dava açıldı, bütün itirazlar giderildi diyenler; yanlamaya başlamış hafiften. Şahsen, biraz zaman alsa da bütün pürüzlerin giderilerek imar işinin tamamlanacağını düşünüyorum. Burada sorun su; mahkemenin gerekçelerini karşılayacak revizyonlarin yapılıp...
  10. M

Dava açılmasına hiç bir yasal engel bulunmuyor. Yarım yamalak internetten okuduğunuz ve ne olduğunu anlamadiginiz bilgilerle milleti yanlış yonlendirmeyin. Yıllardır aynı boş konuşmalar yine.
  11. M

Çok çok doğru bir tespit. Üslup belli ediyor zaten
  12. M

Bir kaç proje dışında, konvansiyonel olarak insaatlasmanin, mevcut maliyetler dikkate alınarak, başlayacağını düşünmüyorum. Yazılıp çizilenler hayalden öte bir sey değil. 300 k usd veya 500 k usd gibi bedellerle kaç kişi alım yapabilir. Bu projeler de, belirli bir kesime hitap eder. Tabi hayal...
  13. M

İroni yaptım. Bana göre, şuan %50 bile mümkün değil. İlerleyen zamanlarda koşullar değişir tabi.
  14. M

Dodurga bu; %65 den aşağı olmaz, olamaz!
  15. M

Dolar üstünden yapılan hesaplamalara göre kaç kişi o mulkleri alabilecek? Burada yazan tek fakir benim sanırım :) Yapılan hesaplardaki paralar bana göre çok büyük. Rasyonel bir ticareti içermiyor. Fikrim böyle.
  16. M

O halde; haziran gibi karar çıksa, askı süreci var ayrıca, Ağustos gibi ruhsat başvuruları olsa, en erken 6 aylık ruhsat süreci derken, 2026 bahar veya yaz ayı gibi inşaatlar başlar gibi. Hayırlısı.
  17. M

Temerrüt halinde, munzam zarar konusundan haberdar olan var mı?
  18. M

Kat irtifaki bağımsız mülkiyet hakkı doğurur. Apartmandaki daire satıldı diye, komşu diğer daire sahibinin sufa hakkı yoktur. Ancak dairede hisseli mülkiyet söz konu ise, bir hissedarin, 3. Kişiye yapmış olduğu satış nedeniyle diğer hissedarin sufa hakkı vardır. Yani dairede sufa hakkı yok diye...
  19. M

O kanun kaldırıldı. Değişti.
  20. M

Elinde satılık köprü olan var mı (!) Acil lazım! M2 1500$ den alırım. :)
Geri