Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bir gayri menkulun değerini belirleyen faktörler var. Bu bölge lokasyon talep vs vs faktörler belirler. Ve değeri neyse %5 -+ piyasası olur 11 bin olan yere kimse 30 vermez 30 olan yeri de kimse 11 bine vermez. Amaaaa ne yazık ki ülkemizde kendine esnaf diyen tonlarca kişi var ki benim senin...
  2. M

Elit vadi projeyi degistirmis. Daha ruhsat almamış ama bu aralar ruhsat alması bekleniyor. Projede 3+1 ve 5+1 daire yapacak ve lüks bir proje ile geliyormuş.
  3. M

Lokasyon olarak min %50 olmalı. Ama premium proje olursa 1-2 oran istisna kullanılabilir. Kişisel görüşüm.
  4. M

2026 ilk çeyrekte bazı inşaatlar başlayacaktır. Bir iki proje başlarsa Dodurga cazibe merkezi haline gelecektir. Sabırla bekliyoruz.
  5. M

2 ay önce benim perselimde 30 dan satıldı. Ön alım için bana tebligat ta geldi. Tebligat fiyatı yüksekti. Ama öğrendiğim kadarıyla Dodurga da muhtar al sat yapiyormus. Ve o satMis
  6. M

Ne çalışması başlamış üstad. Yol mu yoksa başlayan firma mi var
  7. M

Türk konuta yakın 1.75 emsal 48 % vermişler diye biliyorum
  8. M

Tek tapu 2 emsaller busines proje olmazsa vermiyor
  9. M

Kat karsiligi sözleşme imzalayan bir kaç parseli biliyorum. Firmalar önce işlemlerini tamamlayacaklar ondan sonra ruhsata hazır hale gelince ruhsat başvurularını içeri verecekler diye biliyorum. Benim arkadaşımın parseli kat karşılığı verilmis
  10. M

Sanki yavaş yavaş 40-45 Leri görmeye basladi
  11. M

Mrb arkadaşlar fiyatlarda ve ilanlarda ciddi bir MT Kare fiyat artışı var. Bilmediğimiz bir gelişme mi var acaba
  12. M

Bizde hala 0.50 görünüyor
  13. M

Benim duyduğum. Tezgah kurulmuş ve alıcılar ayarlanip adrese teslim işler yapılıyormuş. Bunu yapanlar da bazı vakıfları kullaniyormus
  14. M

Mahkeme falan dendi varmı geneli kapsayacak bir sıkıntı. Bilgisi olan varmi
  15. M

LİZBON İNŞAAT PETROL ÜRÜNLERİ TURİZM GIDA SANAYİ vs. Vs. Diye gidiyor Kuruluş 2015
  16. M

Mrb arkadaşlar. Lizbon inşaat diye bır firma tanıyan bilen var mı. Güvenilir mi. Ankara'da yaptığı proje varmı yoksa paravan şirketmi.
  17. M

Şufa davası max 2 yıl sürer iki yıl sonra parasini alacak. Onun parası çöp olacak korkmayın size zararı olmaz. Ayrıca avukata para da vermeyin avukat karşı taraftan alacak. ( Davayı kazanma kaydıyla)
  18. M

Ben daha önce yazdım. Başına gelen bilir, firma adına parsele girip milletin malına göz diken adı ****** köpekler var. Ama ben inanıyorum bir gün t.şşkl i birine de denk gelecek verecek eline. Msj bu kadar
  19. M

Çankaya Belediyesi'nin resmi cevabıdır bana
  20. M

Belirtmiş olduğunuz talebinize istinaden , Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerine ilişkin Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliğine istinaden imar uygulama işlemlerine başlanılması amacıyla imar durumu ve yol kotu belgelerine başvurulmasında herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bölge genelindeki...
Geri