Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Ben bunu burada defalarca söyledim önce altyapı yapılıp sonra ruhsat verilmiyor işlem ruhsatı hazırsa ruhsat başvurusunu yapan ruhsatını alıyor inşaatına da başlayabilir altyapı peydepey yapılıyor çünkü bir inşaatın başlaması zaten 2 yıl sürüyor altyapının şu an hazır olması da bir şey ifade...
  2. M

Valla neye baglarsa baglasinlar. Bu aboneler zamanında Dodurga iptal olacak dodurga'dan bir şey çıkmaz mahkemeyi kaybedecek gibi birçok şey söylediler günümüzde Dodurga imarı tamamlanmış gün gelecek altyapı da bitecek yine bu avaneler dodurga'dan bir şey çıkmaz diyecek gün gelecek kuleler...
  3. M

İşaretli alanın ne olduğunu bilen var mı.
  4. M

5. 1000062134.jpg

1000062134.jpg

6. M

İki adet bitişik 17 katlı konut ruhsatı verilmiş görünüyor. Siz de bakabilirsiniz.
  7. M

İmar Planında 12 metre ve üzeri genişlikte planlanan yolların sorumluluğu Ankara Büyükşehir Belediyesindedir. Ayrıca plan notlarında " 30.000m² ve üzeri büyüklükteki veya 25.00 m ve üzeri yollara cepheli park alanları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecektir." hükmü de...
  8. M

Geçen gün burada paylaşıldı. Çankaya kent rehberinden
  9. M

Fiziki bina yok şu anda ama ruhsat görünüyor.
  10. M

Turkkonut altında ruhsatı alınmış konut olarak görünen bir yapı var. Bilgisi olan var mı.
  11. M

Kedi uzanamadiği ciğere mundar der.
  12. M

Dodurga yatırım değeri en yuks k bölge olduğunu herkes bilir. Ben 2021 de aldım. Eğer mahkeme falan olmasaydı muhtemelen alamayacaktim. Ama 10 yıl 20 yıl önce alan dahi çok kazançlı. Şu aşamada dodurganin yatırım değeri ve getirisi ile ilgili negatif düşünen kişi ya cahildir yada art niyetlidir...
  13. M

Mrb arkadaşlar Dodurga sihirli değnekle bir günde rezidanslar la dolmayacak zamanla olacak. Yatırımcı şimdiye kadar hep kazanmış kazanmaya da devam edecek. Şu an Beynelmilel firmalar yer alıyor ve anlaşmalar yapıyor. Kooperatifler proje tadilatina gidiyorlar. Ruhsatın verilmesinde hiç bir engel...
  14. M

İnsta veya Google ye dodurga yazınca 4-5 tane proje çıkıyor. Bunlar ruhsat başvurusunda bulunmuşlardı muhtemel 2-3 aya ruhsat alıp başlarlar. Bölgede bir kaç proje başlarsa gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bir arkadaşımın hissesi var tek tapu bir kaç firma istedi ama o firmalara projenizi getirin...
  15. M

Kurum veya bakanlıklar bütçe ayırırken mal veya hizmet adını koyarak ayirmazlar. Belediyecilik demek yol, altyapı, şu vs vs hizmetlerdir. Ayrıca bütçe tertipleri tahmini yapılır. Bunlar personel giderleri yakıttan tut kirtasiyeye kadar. Ve en büyük kalem genelde fen işleri, yapı ve yatırım...
  16. M

Dodurga parsellerin in satışı 26 Kasım diyor. Bugün yapıldığı bilgisi nereden aldınız.
  17. M

Niyetin kötü olmadığı belli. Lakin kıyaslama yaparken ben İncek beytepeyi alıyorum. Dodurga 50 lik bulvara 300 MT İncek köy arkasında jewel inşaatı yeni başlamış 20 milyon lansman fiyatı. Ayrıca 150 metre sınırı demek daireler 150 metre olacak anlamına gelmiyor. 180-190 metre 4+1 ler çıkacak ve...
  18. M

Hayırdır kardeş. Varsa bir bildiğin yaz. Ben kendi bildigim ve düşüncelerimi yazıyorum. Az çok sarı siteye bakan biri neyin ne olduğunu bilir. Sen yeni misin yoksa isim mi degistirdin. Çünkü daha önce burada simsarlik yapan bir çok kişi ne hikmetse ortadan yok oldu sonra yeni isimler türedi...
  19. M

Bu arada 2026 sonu itibari dodurganin en az %50 sinin kat karşılığı anlaşma yapmis olacağını birçok firmanın da başlamış olacağını da düşünüyorum.
  20. M

Bir çok firma kendi sitelerinde proje tanıtımı yapıyor ve ruhsat çalışmaları devam ediyor. Beytepe İncek Yaşamkent arasında kalan bir bolgenin buradan aşağı olması gibi bir durum olmayacak. Tam tersi daha iyisi olmak zorunda. Daha iyisini yapamayan firma burada ev satamaz. Fiyatlara gelince...
Geri