Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Sarı sitedeki ilanların cohu gel gel ilanı 50 lilik bilvar diye giriyor alıcı oldugunda köy içi beye cevresini gorteriyor. 50 lik bulvar bölgenin en kıymetli yeri hem emsal 2 hemde ana hat. Biraz sabır sonra Allah'ın ozniyle yeri olan inşallah rahat edecektir. Ben tüm birikimimle çok saygın bir...
  2. M

Arkadaşlar 50 lik bulvar emlakcilar 20 ye bulamıyor. Alıcısı var satan varsa bölgedeki emlakçılar hemen müşteri buluyor.
  3. M

Ankara'da 1 daire arsa sahibi 1 daire müteahhite maliyeti 9 - 10 milyon 12-13 milyondan aşağı satılmaz. 50 lik bulvarda 150 MT arsan varsa 12-13ilyonluk daire getirisi var. Hele bı inşaatlar başlasın hayırlısıyla Dodurga in kıymeti o zaman anlasilir
  4. M

Kardeş sen boşuna kafanı yorma. Nasıl biliyorsan öyle yap. Kafan karıştırma fazla.
  5. M

Ahmet kardeş sen 4000 olarak say istersen. Ben bildiğimi yaziyorum. Bölgede ki emsaller ile karşılaştırıyor um.
  6. M

Bu arada ruhsatlar verilmeye başlanınca MT karesi 1500-1700 dolardan hesaplayın.
  7. M

ÇB uygulama imar planı askıya aldığını söylediniz. Linki varmı. Ben bulamadım.
  8. M

Bölgede bir muteahit ruhsat alıp başlarsa bölge ve günümüz şartlarında daire fiyatı 12 milyonun üzerinde. 1000 MT den arsa sahibine min 6 daire verilirse uçuk bir rakam çıkıyor ortaya
  9. M

Rkk bey sizin bağlantılar vardır. Bu Dodurga imar bitme aşamasında ama sarı sirede hala 11-12 binlerde ilan var. Bu rakamlar doğrumu degilmi bilmiyorum. İmar süreci bir aksilik olmazsa 1 ay 40 gün civarı tamamlanır. Bu durumda kademeli olarak 30-40-50 yükselmesi gerekmezmi. Örneğin askı...
  10. M

Rkk bey ben dogudayim. Buralarda tapuda birini gordunmu istediğin bilgileri alabiliyorsun diyorlar. Ankara tapuyu bilmiyorum ama geneli böyle.
  11. M

Merhaba arkadaşlar bu Nazım imar planı ile ilgili askı bunu bir üstünde de uygulama imar planı da askıya çıkacak herhalde o da bugün yarın çıkar ondan sonra bir ay sonra ASKİ süresi biter
  12. M

Askıya çıktı mı ??
  13. M

Kendi parselinde alırsan şufa acilamiyor sana. Yabancı parselden alırsan şufa açılır.
  14. M

Rkk ben anlatamadim galiba. Diyelim sen bugün 15 binden alım yaptın bana noterd n tebligat gönderdin. Ve tapuda fiyatı 17 gösterdin. 2.5 ay sonra fiyatlar 45-50 bine çıktı ve bende senin 17 binini yatırıp arsani aldım. 🙂
  15. M

Şufa olayı hırsızlıktır. Şufa asıl amacı aileler arasında kök tapu satisini hak görmektir. Ama bazıları namussuz ca milletin malına Göz dikiyor. Dodurga da almak isteyen varsa birsuru satılık yer var, gidip alsın. Niye milletin parasına göz dikiyor. Benim nazarımda hırsızlıktır
  16. M

Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.
  17. M

Evet. Bu da beraberinde kaliteyi getiriyor. Arz azalınca talep artar yani konut sayısı azaldıkça fiyat artar. 🙂
  18. M

Dodurga ile ilgilenen emlakçı, askı süresi dolar dolmaz eğer ki yasal bir risk gormezlerse dev firmalar hemen Dodurga ya girecek. Ve dediği şu sabırli olup bekleyen parseller enson yapilan en değerli olur.. yani özellikle az hissedar ve ya tek tapu yeriniz varsa bekleyin kimseye vermeyin. En...
  19. M

Askıya çıkınca planın tamamını alabiliyor muyuz
  20. M

Mrb hocam bu maddeyi nerden buldunuz
Geri