Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Kendiniz diyorsunuz ki hissem küçük bir durumda o halde çoğunluk sizemi uyacak bırak mahkemeyi sizinki oyun bozanlık oluyor.Burada hakim sizi art niyetli göreceği için her halükarda kaybedersiniz.
  2. A

Ankara'da şu anda en iyi arsa yatırımı dodurgadır.Dodurgayı kim kötülüyorsa mutlaka bir yarası vardır.ya dodurgada arsasını satmıştır pişmandır veya Dodurga yerine başka yerden almıştır getirisi düşüktür yine pişmandır.
  3. A

Dodurga imarı bitmek zorundadır.Merak ediyorum Ankara çevre yolu içerisinde olupta dodurgadan başka imarı olmayan yer varmıdır.
  4. A

Siz şimdiye kadar nerdeydiniz.veya önceki adınız nedir
  5. A

Bizim gibi düz vatandaştan bile aldılar.alanı herkes çok iyi biliyor.aldıklarının bir kısmıylada utanmadan bağış yardım v.s yapıyorlar
  6. A

Usulsuzluğun belgesimi olur.minareyi çalan kılıfına uydurur
  7. A

Bende aynı kanaatteyim.pay alamayanlar var banada banada diyorlar,ama atı alan Üsküdarı geçti imar sonuçlanmıştır .bananacılar uzatmaları oynuyor.bizimki filler tepişir çimenler ezilir olayı
  8. A

Yazalım.diğer konuların yeri burası değildir.diğer konuları burada yazmak ucuz kahramanlık olur.dodurga ile ilgili görüş yazanların ellerine sağlık olsun
  9. A

Arkadaşlar burası Dodurga formu,Dodurga ile ilgili görüşleri
  10. A

Arkadaşlar incelenmek üzere erteleme işin sonuçlandığını gösterir.çünkü ertelemek için herhangi bir gerekçe yok.bu nedenle imar tamamdır.ancak son rütuş için bir iki ay uzatılabilir.
  11. A

Dodurgada şu anda mütahitler sözleşme yapacaksa köye ve türkkonuta yakın parsellerde sözleşme yapar.çünkü altyapısı hazırdır. Dodurganın Beytepe ve İncek arasında (belkide daha değerlidir) Sözleşme yapmaz. göle maya çalmak olur.altyapının nasıl ne zaman geleceği belli olmaz.siyasi bir terslik...
  12. A

Şu anda piyasada satılan konutların çoğu eski binalar.çünkü yeni binaların yarı fiyatına satılıyor.parası olan kazanmak için bence eski bina almalı
  13. A

Arkadaşlar şu anda mütahitlerin ilgilendiği veya teklifleri yoktur.inandırıcı değil.mütahitlere atakulede arsayı bedava verseniz yine yapmazlar.çünkü satamıyorlar.konutla döviz üzerinde baskı vardır.
  14. A

İyi bayramlar diliyorum.inşallah önümüzdeki ilk bayrama kadar tüm sorunlar çözülmüş olur
  15. A

Bu gün yeni bir duyum aldım plancı bir parsel tarlanın tümüyle sözleşme yapmışsa plancının eli güçlüymüş.yok eğer bir kaçıyla sözleşme yapmamışsa orada eli zayıfmış çünkü eşitliğe aykırı olduğundan emsal teşkil ediyormuş.
  16. A

Katılıyorum.mahkeme demeyecekmi bu sözleşme yapmadıklarının iş takipciliğini babanın hayrınamı yaptın.yani sözleşme imzalamayaydılar demekle olmuyor.
  17. A

Avukat arkadaşınız davayı hangi nedenden dolayı kazanacağını söyledimi
  18. A

Hatta burada yazmak yetmez ,herkesin veb tapuya girip bir şekilde ortaklarına birlikte hareket etme adına ulaşması faydalı olacak diye düşünüyorum.
  19. A

Ne yazarsa yazsın Zaten sözleşmenin kendisi başlı başına sorun,binlerce kişiyle direk sözleşme yapmamış.sizin tabirinizle hukuki olabilir ama ahlaki ve adil değildir.elbetteki hakimler ona göre değerlendirir.
  20. A

Adamın önerdiği sözleşmemi var.adam bizzat sözleşmeyi kendisi vekaletle imzalamış.ilk askıya çıktığı zaman 0.50 emsal yokmuydu.işte o askı 0.50 bir tehdididir.başka belge aramaya gerek yok.
Geri