Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Mütahitle anlaşmışsanız mütahit neyi bekliyor.inşaata niye başlamıyor.ada parselin bilinmesinin bir sakıncası olacağını zannetmiyorum.ada parseli yazabilirmisiniz
  2. A

Çankaya belediyesine çap için başvuranlar varmış
  3. A

Forumda Dodurgada mütahitle anlaşma yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı.onların mütahitleri alt yapı için uğraşıyorlarmı acaba
  4. A

Büyük şehire yol için,Dodurga muhtarı ile birlikte hareket etmek yararlı olacağı düşüncesindeyim.
  5. A

Özelleştirme idaresi satıyorsa KİT arsası olur.yani Tedaş,Telekom,v.s gibi kurumların eskiden kalan arsası
  6. A

O zaman biliyorsanız söyleyin
  7. A

Kamu kurumu olsa olsa büyük ihtimalle belediyedir.başka kurumun arsası olacağını zannetmiyorum
  8. A

Çankaya belediyesince yapı ruhsatlarının ilk adımı olan imar çapı başvuruları alınmaya başlanmıştır
  9. A

Bu olay düpe düz borsadır.borsadanda küçük yatırımcının karlı çıktığını ben görmedim.şimdide fakir fukaranın bir göz oda almak için biriktirdikleri tasarruffa göz diktiler.vatandaşın itibar edeceğini zannetmiyorum. Fiyatları arz ve talep belirleğeceğinden haklı olarak güvenmez
  10. A

O fiyat bana göre doğru değil.ben 12.000tl ye alıyorum versin bakalım.1.75 emsal en kötü arsa 20.000tl den aşağı değil.ilanlar semboliktir 1.000.000 TL ilk araca 1 TL yazıyorlar.
  11. A

Metresi 10.748 TL
  12. A

Allah aşkına Dikmen vadisine 28 katı kim vermiş bir araştırın.dodurganın rantını kimin yediğini sağır sultan biliyor. insanlarımız şimdide banada banada diyerek oyun bozanlık yapıyor.
  13. A

Filler tepişir karıncalar ezilir.inşallah alt yapının gelmesinde zorluk çıkarıp geciktirmezler.
  14. A

Yıllardır diyorlarki ballıkuyumcuda OYAK 12.000 adet konut yapacak.doğru arsası Var ama OYAK a sorduğun zaman bilgi vermiyor
  15. A

Diyorlara kulak asmamak lazım.Gökdemir inşaatın sitesinde Dodurga ile ilgili bir bilgi göremedim.sitesinde Yaşamkent alacaatlıdan bahs ediyor.
  16. A

İstatistikleri takip edersek yeni konutların satış oranı düşmüş ikinci el konutlar satılıyor.
  17. A

Dodurga kazandırır.hemde finalı bekleyenlere (yani inşaat aşamasını) çok kazandırır. mütahitler kat karşılığı peşimizdedir diyenlere inanmayın. Bu faiz oranıyla hangi mütahit işe başlar.hiç kimsenin kat karşılığı sözleşme yaptığı yoktur.elbet o da olacak ama bir iki yıl sonra
  18. A

Dodurga şu anda Ankara'nın en kiymetli arsa deposudur.fakat ben alt yapının yanında olduğum halde,benide kat karşılığı arayan olmadı.balondurki şişiriyorlar.emlakcılar fiyatları dibe çekmeye çalışıyor.bir kaç kişide yok sözleşme imzaladık.yok uçtu kaçtı gibi manipilasyon yapıyorlar.
  19. A

Çoğu insan mütahitle sözleşme yaptık diyor.hatta emlakcılar bile arsaları o şekilde satmaya çalışıyor.ama ben dodurgaya yakın oturduğum halde,şu ana kadar somut bir şey göremedim.sözleşme yapan bir mütahit ismi yazılsın bizde görelim
  20. A

Belediyeler proje peşinde değildir.belediyeler oy alabilmek için ne kadar fazla sosyal yardım yaparım onun peşindedir.sosyal yardımlarda hak edene ulaşsa dert değil
Geri