Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Geçmişte formda mütahitle sözleşme imzaladık diye yazanlar nerdedir
  2. A

Yani bu toplu satışlar bizim için bir ölçü olmayabilir.neler döndüğünü bilemeyiz.biz kat karşılığı sözleşme yapanları bulmaya çalışalım
  3. A

Adrese teslim ihale olabilir,Kıran kırana bir ihale olmayabilir.meblağ büyük olduğundan her mütahit ihaleye giremez.büyük konut şirketleri aralarında paylaşır,birbirine çıkma vererek ucuza kapatabilirler.
  4. A

Afedersiniz sehven yazdım
  5. A

Kıra
  6. A

Bugün otoban dışı Eskişehir yolunda turkuaz ve yapracıkta çok büyük inşaatlar gördüm.hatta yıllardır kangren olan BOTAŞ karşısı Yapracık solda bile rezidans inşaatı başlamış.dodurgadaki bu uyuşukluğu bir türlü anlayamadım sanki gizli bir el dur diyor.mütahitle sözleşme yaptıklarını söyleyen...
  7. A

%45 çok düşük Eskişehir yoluyla konya yolu arası otoban içinde kesinlikle %50 den aşağı verilmez.%45 le yapracıkta veriyorlar.
  8. A

Sizin mütahit olayı inandırıcıdır.çünkü türkkonutun bitişiği.umarım kısa zamanda inşaata başlanır.zaten ben daha öncede yazmıştım ilk etapta türkkonut ve Dodurga köyüne yakın arsaların inşaatı başlar diye
  9. A

Sıkıntılı yer dedikleri hisse sayısı fazla olandır.fiyat olarak en fazla yüzde yirmi aşağı gider.öğle arada uçurum olmaz.yani iki parsel yanyana düşünsek birisi çok hisseli diğeri az hisseli olduğunu farz edelim.birisi 8 TL ise diğeride maksimum 10 TL olur.ayrıca 1,75 en az 20.000tl dir.2 emsal...
  10. A

İlanda 16.667 TL yazan var (2.500.000tl ilan) sahibim com
  11. A

Web tapudan isimlerini aldıktan sonra sosyal medyadan bazılarına ulaşabilirsin
  12. A

En düşük fiyat nedir 1.75 ve 2 emsal arsaların
  13. A

Sordunuzmu belediye yapıyorsa bizim için şansdır.demekki bir kıpırdanma var.yok başka kurum yapıyorsa rutin bir olaydır
  14. A

Dereleri DSİ islah edebilir.arsayı niye kiralamışlar biliyormusunuz
  15. A

Paydaş çıkarma davası vardır.durup dururken değil tabi.yani yüksek pay ve paydaşlar anlaşmazlık durumunda dava açabilirler
  16. A

Bİrbirimizi teyid ediyoruz.cüzzi arsası olana kimse gitmez.ortaklar mahkemeye verir elinden alırlar.size bir daire düşecek kadar arsanız olsaydı hakim sizi dışarı atacak kanaati kullanırmıydı
  17. A

17 metreye daire düşmeyeceğine göre anlaşmasanız sizi mecbur dışarı çıkaracaklar.yani demek istediğim cüzzi arsası olan tehdit değildir.ilk dışarı atılacak az arsası olandır.70 metre arsası olanın arsası elinden alınır
  18. A

Durup dururken ortaklığın giderilmesi davasımı açılırmış.öğleyse herkes parselinde birine dava açsın arsasını elinden alsın.dava kime açılır ortak amacı bozan kişiye açılır.şu anda mütahitemi veriyorlarki bozguncuya dava açıyorlar.
  19. A

50 ilk bulvarda zannedersem 1.75 yok galiba.normal 1.75 20 25 arası gidiyorsa çok iyi
  20. A

Dodurganın yerlisiyseniz asıl havadisleri siz biliyorsunuz.en düşük metre kare ne kadardır,emlakcıların yazdığı düşük fiyatlar doğrumu,bölgeye iştahlanan mütahitler varmı,alt yapı için uğraşan varmı v.s görüşlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz
Geri