Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

O emlakcı yalan konuşmuş 2026 bütçesi daha hazırlanmadı.neresinden uyduruyor .bütce hazırlanmadan gelecek yılın ihalesi belli olmaz.
  2. A

10 metre için kimsenin mahkemeye vereceğine inanmıyorum.o masrafa kim girer
  3. A

Şu ana kadar zannedersem plancı kimseden bir şey almamıştır.alabileceğinide zannetmiyorum.çünkü alabilseydi bu zamana kadar alacağını geçiktirmezdi.şu anda mahkemeleri başlatırdı
  4. A

Ticaret+konut parsellerininde 150 MT altı için ruhsat başvurusunda bulunamazlar %60 nı 150 MT üstü yapmak zorundadırlar.
  5. A

Şu anda Ankara'da 1/100.000 plan olmadığından,iptal olduğundan, yeniside halen hazırlanmadığı nedeniyle alt ölçekli (1/1000,1/5000, ve nazım imar planı) planları yok sayarak mahkemeye vermiş olabilirlermi
  6. A

Bu haber pekte geçerli değildir çünkü 1,75 emsalde 2+1 den bahs ediyor.
  7. A

Toki vakfının sitesinde dodurgada 29915/5 parselde inşaat ruhsatı aldıklarını yazıyor
  8. A

Peşinde indirim olmadığı, ancak ilerki tarihte af çıkarsa toplam borçtan %25 indirim yaparak faizi ile birikmiş birikmiş borcu kapatabilirler
  9. A

Şu anda uçtu kaçtı 16000 TL ye satamıyorlar ama gerçek değeri 30.000tl
  10. A

Demekki 1.75 emsal ortalama 30.000 TL dir.toki taksitli sattığından me O kadar düşürmeyelim demekki normalı 30.000tl çünkü o sabit değildir taksitler her 6 ayda bir artacak.hemde o büyüklükteki arsanın fiyatı hisseliye denktir.sebebi ise o büyük arsayı kaç kişi satınalabilir
  11. A

Yani şirket hikaye başka şeyler dönüyor
  12. A

Şu anda Ankara'da imarlı yerler altın değerindedir.çünkü 1/100.000 ölçekli üst plan mahkeme kararıyla iptal edildiğinden,bundan sonra Ankara'da bir kaç yıl yeni imar olmayacak demektir
  13. A

O firmalar benimde dikkatimi çekti.çoğu parselde var.bende planlı sokulduğunu düşünüyorum.haritacının paravan şirketi olacağı kanaatindeyim.yani haritacıya bağlıyorum
  14. A

O üç beş metre genellikle mirastan gelen payların birbirlerine satışından kaynaklanıyor düşüncesindeyim.
  15. A

Arkadaşlar izalei şuyu davası öğle sanıldığı gibi kolay değildir.bir hisseye açılmıyor tüm hissedarlara açılıyor.yani azınlık çoğunluğa dava açıyor.açsın elmi yaman beymi yaman görelim.davayı açanın elinden arsasıda gidebilir.çünkü davayı açanın bile satınalabileceği muallaktır.çünkü ihaleye...
  16. A

Benim şufa hakkım var kullanmıyorum.
  17. A

Durup dururken izalei şuyu davası açılamaz.mirasmı paylaşıyorsunuz,yoksa inşaatamı başladınız.şufa davası nasıl somut bir olaya dayanıyorsa,onunda belli kriterleri olması lazım.bu sabah uyandım hissedarlarıma izalei şuyu davası açıyorum çok basit bir düşünce
  18. A

Bilmiyorum ama otoban dışıda Dodurga ise ortalamayı düşürebilir.yoksa alacaatlıyla bitişiktir %20 fark eder.bu kadar fark olmaz
  19. A

Ankara Yapracık Mahallesi

Yapracık solda emsal 3,3 olduğunu daire lerdede 200 MT sınırı olduğu duyumunu aldım.nasıl 1+1 reklamı yapıyorlar.anlamadım
  20. A

Arsaları alacak firmalar büyük firmalar olur,kooperatiflerin o kadar gücü olamaz, bize faydası şu olur;belkide hemen inşaata başlarlar
Geri