Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Benim görüşüm dodurgada kooperatiflerin önce başlayacağı düşüncesindeyim.2026 yılında mütahitlerin başlayacağına ihtimal vermiyorum.çünkü yeni konutlar maliyet yüksekliğinden zor satılıyor.yani birazda faizden dolayı arz ve talep yoktur.bundan dolayıda kiralar yüksektir. Ben 2027 yılına...
  2. A

2026 yılının forum üyelerine ve Dodurga yatırımcılarına sağlık mutluluk getirmesini dileyerek, dodurgayada bir an önce kulelerin ve rezisdansların dikilmesini temenni ediyorum
  3. A

100 metre değil 80 metre Yapılsa hiç dükkan olmasa en fazla 250 yapar yani abartı var
  4. A

Nasıl önemli değil o zaman tüm abonelikleri ticarethane olmak zorundadır
  5. A

Evler ofis tapulu olacak onada mesken aboneliği verilecek öğlemi ?
  6. A

%60 nı 150 metreden aşağı daire yapamaz
  7. A

Güzel haber.fakat 10.000 metrelik parselde 300 adet 2+1 nasıl yapacaklar biraz abartı geldi. %40 8.000 mt inşaat yapar.hiç dükkan yapmasa hepsini büro yapsa ancak 150 adet olur
  8. A

Yeni yol su elektrik hattı yapıyorsan bu ilk olduğu için önceki yıldan yatırım bütcesi hazırlanır.fakat bu hatlarda arıza varsa o işletme bütcesinden karşılanır.yani önceki yıldan özellikle o arıza için işletme bütçesi ayırmaya gerek yoktur.
  9. A

Bende yatırım olmayacağı duyumunu aldım.çünkü büyük şehir Belediyesi'nin 2026 yılı yatırım bütcesi hazırlandı detayında Dodurga yok
  10. A

Benim nacizane görüşüm Dodurga paylarının çoğunluğu kimdeyse (herkes biliyor o kişiyi ) o hakim olmadığı sürece dodurgada bir ilerleme olacağını zannetmiyorum.zaten şu anda yatırım yapılmamasının sebebide odur
  11. A

dodurga yer olarak şu anda ankara'nın göz bebeğidir ayrıca hukuki olarak en temiz bölgesidir.fakat ne hikmetse bende isterüm ciler yüzünden bir arpa boyu ilerlemiyor.başka yerlerde ucuzluk olarak dodurgayı emsal gösteriyorlar.diyorlarki otoban içi Çankaya tapusu metresine 15.000tl...
  12. A

Arkadaşlar dodurgada 17 ve 30 bin yüksek bir para değildir yerlerde sürünüyor demektir.değerinin çok altındadır.o fiyatları temelliye yakın yerlerde istiyorlar
  13. A

Şu anda TV 100 de Dodurga açık oturum var
  14. A

Türkkonut ve Dodurga köyü bitişiği ise inanıyorum.deli düzde ortada bir parselse uydurmadır.
  15. A

Diğerlerini neden zorlamıyor.o zaman aldıkları mahkeme kararıyla değildir.eğer mahkeme kararıyla aldıkları varsa herkesten alır diye düşünüyorum
  16. A

Plancı 2022 de satış vaadi şerhi koydurduğu parseller var.ondan bu yana hızı kesilmiş diyorlar
  17. A

1.75 ve 2 emsal 2022 de tescillenmiş.plancı payını almak için niye bu zamana kadar beklesin.mutlaka bir çetrefil vardır düşüncesindeyim
  18. A

Ankara'nın üst planı çıktımı bilen varmı acaba
  19. A

Plancının halen payları devir almadığını duydum.şimdide iş takipciliği bedeli altındamı almaya çalışıyor.
  20. A

Bende bu bölgedeyim Dodurga bölgesinde inşaat görmedim.inşaatlar genellikle Eskişehir yolu Yapracık turkuaz bölgelerindedir
Geri