Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bu gün bir emlakcı 29790/1 parsel 120 hissedardır diyor nasıl bir araya geldiniz
  2. A

Sözleşme imzaladınızmı.mütahit ladin inşaatmıdır
  3. A

Mütahittemi kura çekecek yoksa önceden bellimidir hangi daireyi alacağı
  4. A

Bilmediğim için soruyorum Sözleşmede hangi daireyi alacağınız bellimi.yoksa sonradan kuramı çekiliyor
  5. A

10.000 metrede 30 ve 40 hissedar fazla değildir.öğle parsel varki 300 hissedir
  6. A

Yani Gimat esnafının kurduğu kooperatif başkanı ile görüştüm
  7. A

Evet bu kooperatifin başkanı.hatta yeni üye bile almıyorlar.ancak birisi çıkarsa yerine alıyorlar
  8. A

Bana bilgiyi başkan verdi öğleyse yalan bilgi vermiş.sizin söylediğiniz parsel kaçtır kooperatif ve mütahit kimdir görselleri atabilirmisiniz
  9. A

29884/7 parsel Gimat esnafının kurduğu bir kooperatif.yukarıda yazılan 29887/1 parselde kooperatifin olabilir zaten yan yanadır
  10. A

Dodurga için Bu projeden çok umutluyum.inşallah kısa zamanda başlarlar, ada parseline baktığın zaman alt yapıya uzak olmasına rağmen ,kooperatifi biliyorum çok güçlüdür.alt yapıyıda getirteceğine inanıyorum inşallah inşaata bu yıl başlarlar
  11. A

Yukarda bana beğeni bırakmışsınız.teşekkür ederim.bu yazınızı sizin heyecanınıza bağışlıyorum.demekki ben hayalci değilim gerçekciyim
  12. A

Yani güzel yöntem 1,75 emsal arsanın metresini 34,000tl ye satıyorlar, bizim için dodurganın değerine bir artıdır
  13. A

172 mt hisse sahibi ileride mütahite yüzde elli kat karşılığı verildiği zaman 1,75emsalle 301mt inşaat alanı doğar 1adet 4+1 daire hakkeder
  14. A

Arkadaşlar nova nın 5,950.000tl ye sattığı 4+1 daire değil. O fiyata polatlıda vermezler.172 mt arsa bedelidir.nova çoğunlukla arsa işiyle uğraşıyor.
  15. A

Teşekkür ederim düzeyli bir yazı yazmışsınız.benim Dodurga aleyhine bir yazımı kimse gösteremez.DODURGA ANKARANIN GÖZBEBEĞİDiR .geçen yıl mütahitle sözleşme yaptım diyenlere inanmıyordum.bu yılda mütahitler başlıyor diyenleri biraz çocukca buluyorum .sebebi ise ülke konjöktürüdür.ha mütahit...
  16. A

Afedersiniz siz iki ay önce forma girdiğiniz görünüyor.geçen yıl rumuzunuz neydi.bir aslınızı öğrenelim
  17. A

Arkadaşlar vallahi dodurganın değerlenmesini herkesten çok isteyen benim.ama yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi 2 yıl öncede inşaatlar başlayacak sözleşme yapıyoruz diyenlerin hepsi şimdi adını değiştirdi.o şahıslar yine çocuğumsu hayal ve hareketlerle mütahitlerin hemen işe koyulacaklarını...
  18. A

Sizi analiz ettim geçen yılda başka isimle mütahitle sözleşme yaptık diyen sizdinizki bu kadar gocundunuz.
  19. A

Eğer kullanıcı isminizi değiştirmezsseniz 31.12.2026 tarihinde size hatırlatırım
  20. A

Geri