Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Arkadaşım bu kahve ağzı hoş değil.üst katlarda 1+1 cazip olsaydı şehirin göbeğinde nexst level in üst katlarını rezidans yapmazlardı.ayrıca dodurgada ilk iki kat 1+1 olabilir.fakat üst katlarda 1+1 de kim oturacak elektrik,su ,doğalgaz emlak vergisi ticari olduğu için iki kat olacak.inanki proje...
  2. A

Tebrik ederim.insanların heyecanına köstek olacağına, işte böyle araştır bul
  3. A

Kurulan cümleler seviyeyi belli eder
  4. A

Dodurgada 1+1 ler inanınki ilerde para etmeyecek.çünkü bölgenin sosyo ekonomik yapısına uygun değildir.çoğunluk boş kalacak veya ucuz fiyata ipsiz sapsızlar kiralayacak bölgenin değeride düşecek
  5. A

Aynı sıkıntı Yapracık solda var.3 emsal vermişler fakat konutlarda planda 200 metreden aşağı olamaz dediği için, planı arkadan dolaşarak minimum %15 ticari maksimum %85 konut yazdığı için herkes projeyi ticari yapmaya çalışarak belediyeyle anlaşmazlık yaşıyorlar.yani herkes 200 metre daire...
  6. A

Park sakura kooperatifi
  7. A

DODURGA'da Park sakura göl evleri 29987/11 nolu parselde doğtürk inşaatla özel RTÜK kooperatifi kat karşılığı anlaşma yapmışlar
  8. A

Arsaların yeri biraz kötü değilmi yamaç gibi,ondan belkide biraz düşük fiyata gidebilir
  9. A

29884/7 parseli daha önce yazmıştık.gimat esnafının kooperatifi mütahit çelikyurt inşaat
  10. A

Ben 2013 de 0.64 oranla konut kredisi kullanmıştım.şu anda zannedersem 2.99. Bu oranla kim kredi kullanır
  11. A

Önemli olan mevduat faizleri değil.bizim için kredi faizlerinin düşmesi gereklidir.
  12. A

Çıkmaz çıkmaz sen rahat ol.tarlaları bedavadan ekip biçmeye devam et 😄
  13. A

Ben çayyolunda,yaşamkentte ve alacaatlıda 1+1 veya 2+1 görmedim.bu ölçüler dodurgayı bir tık eryamana benzetecek
  14. A

Size katılıyorum 1+1 ve 2+1 bölgenin değerini düşüreceği kanaatindeyim.yani garsoniyer olacak.inşallah yanılırım.
  15. A

Dodurgayı kötüleyenlerin bazılarıda orada tarlaları bedava ekip biçenlerdir.çünkü yapılaşma oldumu ağızlarından lokma çıkacak
  16. A

Boş zamanlarımda dodurgadaki emlakcılarla görüşürüm.Köye bitişik olan parsellerden birisininde kat karşılığı görüşmelerinin devam ettiğini söylediler bilgilerinize
  17. A

Dodurgada inşaata ilk başlayabilecek parsel sizin olabilir düşüncesindeyim
  18. A

Evet Altyapıya yakın inşaata başlama ihtimali çok yüksek.inşallah bir an önce başlarlar
  19. A

Bende şöyle anladım 180 metre alanlar zararlımı hayır karlıdırlar.fakat inşaata başlamasını Alp beyin iki dudağına vermişler.yani Dodurga rantabıl hale geldikten sonra inşaata başlayabilirler.yani Alp beyin bunlara inşaata başlama tarihi olarak bir taahütü yoktur.ne zaman başlanacağı şanslarına
  20. A

180 metre kareleri tapulu almadılarmı, daha sonra Alper beye ne diye vekalet verdiler.alper beye inşaatı yapsın diyemi yani mütahit olarakmı vekalet verdiler
Geri