Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. SERcan

Ankara Yapracık Mahallesi

Yapracık sol tarafta henüz bir gelişme yok fakat bahsedildiği gibi criter bağlıca inşaat projesi ve etrafındaki bir kaç proje çok hızlı ilerliyor. Tahminim bu bulvar çok hızlı gelişecek.
  2. SERcan

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Sayın rtb bu parsel bizim plan içerisinde gözüküyor. Fakat parsel sorgudan incelediğimizde içerisinde bazı yapılar görüyorum. Umarım tüm sorunları halletmişlerdir. Fakat şu aşamada ruhsat alıp Ağustos’ta başlamaları imkansız. Belki de ruhsat alımınından bağımsız kazı işlemlerine başlayacaktır...
  3. SERcan

Teşekkürler sayın SaySev Hepimize hayırlı uğurlu olsun
  4. SERcan

Osman bey planın son durumuna göre mi söylüyorsunuz. Bence bu kötü bir haber. Peki yerine yeşil alan/park mı yapacaklar?
  5. SERcan

Birde Kadıköy’ün emsal değeri bile belli değil ki. Eğer emsal 1 çıkarsa farklı 1,75 çıkarsa farklı. Sadece arsa metrekareleri üzerinden kıyas yapmayı doğru bulmuyorum. Bana kalırsa doğru kıyaslama, “yapılabilecek inşaat alanı” üzerinden yapılması. Mesela 1 metrekarelik inşaat alanının kaç liraya...
  6. SERcan

Bazı arkadaşlar dalgaya almış gibi ama benim %5 oranından ilk defa haberim oldu. Sayın RKK’nın da bahsettiği gibi market/kasap gibi işler için bulvara kadar gitmeye gerek kalmayacak. Ayrıca 875 metrekareyi küçümseyen yazılar gördüm. Bence hiç de hafife alınacak bir büyüklük değil.
  7. SERcan

Herkese merhaba Hissemin olduğu arsa 10bin metrekare ve 1,75 emsal. Normalde 35 metrelik bulvarda ama ticari izni yoktu. Şimdi yeni duruma göre %5 ticari izni okudum. Yani 875 metrekarelik bir ticari yapı izni oluyor. Bu durumda ticari izni olmayan arsalar için bir avantaj olabilir. Siz ne dersiniz?
  8. SERcan

Müteahhit ile anlaşma oranlarında %50 oranın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü bölge emlakçıları genelde oranların %40-45 arasında gerçekleşeceğini belirtiyor
  9. SERcan

Sayın Yatırımcı06 Bu yonca yol TOKİ turkuaz/şehitali tarafına da gidiyor mu peki
  10. SERcan

Whatsapp grubu biraz zor olabilir. Çünkü önceki wowturkey platformunda farklı bir konu başlığında telefon numarası paylaştık ve çoğumuz bir daha wowturkey sitesine giremedik.
  11. SERcan

İnşaat firmasının internet sitesinde tam konumu var. Bizim projede değil ama sınırı sayılır. O bölgenin her türlü gelişimi Dodurga’yı da olumlu anlamda etkileyecektir
Geri