Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. SERcan

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Elit yapı beytepe-Çayyolu bölgesinde çok sayıda lüks konut yapmış bir inşaat firması. Dodurga’da altyapının olmadığı fakat altyapıya 500metre mesafede 29804/6 parselde yer alıyor. İnternet sitelerini incelediğimde profit yapı kooperatifi ile kat karşılığı anlaşması imzalanmış. Kendi sitesinde...
  2. SERcan

Ankara Yapracık Mahallesi

Yakın zamanda bölgeden geçtim fakat en son yazdıklarım dışında farklı bir yeni gelişme görmedim.
  3. SERcan

Sayın May be Dodurga imarı yeni sonuçlandı sayılır. Burası biraz daha eski. Ama Dodurganın bu bölgeye göre çok daha hızlı yapılaşacağını düşünüyorum. Benzer hız ya da daha hızlısı ilk bahar aylarında Dodurga’da da yaşanacaktır
  4. SERcan

Herkese merhaba Yapracık sol tarafta daha önce axis olarak belirttiğim projenin tam adı Kasımoğlu Axis. Bu projeye dair internette hiç bir bilgiye sahip olamadım. Ayrıca 1 parsel daha levhalar ile kapatıldı 1 parsele ise çok sayıda iş makinesi getirildi. Bölgede bahar ayına kadar çok fazla...
  5. SERcan

Herkese merhaba Çatkaya emlak Eskişehir sol tarafta TOKİ Turkuazı geçince çok büyük bir arsa satın almış ve instagram üzerinden duyurusunu yaptı. Yaklaşık olarak 1000 konutluk bir daire büyüklüğüne sahip bir proje. Bölgenin imar sorunu bittiği için inşaatlar mantar gibi çıkmaya başlayacak demekki
  6. SERcan

Bugün yine bölgeden geçtim. Yapracık sol tarafta yeni bir inşaat projesi başlamış. Axis isminde. Bir tane de yoğun iş makineleri olan bir yer vardı fakat herhangi bir isim yoktu. Anladığım kadarıyla yaza kadar bölgede çok fazla şantiye olacak.
  7. SERcan

Az önce kendi internet sitelerine girdim Duru Beytepe de Tona ile Safe inşaat ortaklığında yapılmış. Bence Tona çok büyük bir inşaat firması Diğer arsa tüm Ankaralıların bildiği City gross tarafından alınmış. Son arsa ile Diyarbakır merkezli kayasan inşaat. City gross daha önce inşaat işine...
  8. SERcan

Tona yapının Alacaatlı’da büyük bir inşaat projesi var. Hatta incek bölgesinden geçenler örnek dairenin olduğu yeri görmüştür muhtemelen. Sattığı dairelerde oldukça lüks ve pahalı. Dodurga’da arsa almaları güzel bir gelişme. Fakat Alacaatlıdaki inşaata henüz başlamadılar. Bu nedenle Dodurga’da...
  9. SERcan

Bugün müzayede günü Müzayede sonucu oluşacak metrekare fiyatlarını merak ediyorum
  10. SERcan

Haklısınız bende o şekilde biliyorum ama Dodurga’daki gibi ticariler ile ayarlama yapıyor olabilirler. Plan notlarını okumadım ama aklıma gelen tek açıklama bu şekilde
  11. SERcan

Bugün tekrar efasv residence’nin önünden geçtim. Beton mikserleri çalışıyordu saat 21 civarlarında. Muhtemelen örnek daire inşaatı
  12. SERcan

O ayrıntıyı bilmiyorum ama internet siteleri de var. Bir de Ankara’nın çeşitli yerlerinde reklamlarını görüyorum. Bir de aldığım duyumlara göre hem Gökdemir inşaat hem de Sirius inşaat Yapracık sol tarafta arsa sahipleri ile kat karşılığı anlaşma sağlamış ve imzalar atılmış. En geç 2026 yılında...
  13. SERcan

Bu da EfasV nin tanıtım videosu
  14. SERcan

Yapracık sol tarafta alüminyum levha ile kapatılan alana proje görsellerinin yer aldığı reklam tabelası yerleştirildi. İsmi sanırım Efasv Residence Görsellerden güzel gözüküyordu. Burası Yapracık sol taraftaki ilk proje olma özelliği taşıyor
  15. SERcan

Hocam teyit etmeme gerek yok. Zaten tecrübe ettiyseniz o doğrudur. Google’da yazılan ile pratikte olan sürelerin bu kadar sapması çok şaşırtıcı. Zamanla bu işleri de tecrübe edeceğiz belli ki
  16. SERcan

Ben Google’a yapı ruhsatı ne kadar sürer yazdığımda burada konuşulan kadar uzun zaman dilimine hiç rastlamadım. Genelde 4-6 hafta yazıyor. Tarih belirten arkadaşlar da biliyordur ama umarım Google’da gördüğüm gibidir. Ancak ruhsat başvurusu yapmadan önce edinilmesi gereken belgeler daha uzun...
  17. SERcan

Dodurga Çevreyolu bağlantısında henüz bir gelişme yok sanırım. En son 1 ay önce önünden geçtiğimde asfaltlama çalışmaları bitmek üzereydi. Açılması için pek bir şey kalmadığını düşünüyorum.
  18. SERcan

Bir de yaşamkenti ve çevreyolunu geçince bordo inşaat bordo innwest adında ticari ve konut inşaatlarına başladı. İnternet sitesinden edindiğim bilgilere göre oldukça büyük bir proje. Ticari bölümler dışında yaklaşık 1000 adet 1+1 ve 2+1 konut yapılacakmış.
  19. SERcan

Yapracık sol tarafta Ankara Reklam A.Ş tabelasını geçer geçmez bir parselin levhalarla kapatıldığını gördüm. Büyük ihtimalle bir inşaat firması yeni bir projeye başlayacak. Eğer inşaat projesiyse burası Yapracık sol taraftaki ilk inşaat projesi olacak
  20. SERcan

Hocam 29793/1
Geri