Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. B

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Belki belediye işler iyice sarpa sarsın diye bu şekil bir iş yaptı...mahkeme yolunun açılmasını istiyordur belki..danışıklı dövüş bile olabilir...mahkemeden sonuç alamayacağını kooperatif bilir zaten...tek yapacağı ihale iptali..bu kadar basit ve mantıklı iş yapilmayip mahkeme ye gidilmesi...
  2. B

Ahmet alici ne zaman olur bu işler,nasıl olur,ne yapmak lazım,anlatıver hele..nasil çözülür dodurga...
  3. B

Ahmet alıcı bey...yok mu güzel haber..birde sen paylas
  4. B

Tekrar söylüyorum Ahmet alıcı burda yazılan her güzel haber de zil takıp oynuyor..daha güzel haber duymak için muhalefet yapıyor...haksizmiyim ahmet
  5. B

Ahmet alıcı konusunda yanilmamisim...hemen kendisi yazdi
  6. B

Bakın ben insandan anliyorsam...ahmet alıcı nin olayı şu...dodurga da bayağı arsası var..olumlu yazıları görünce sevinçten havalara ucuyor...ama ya başka biseyler cikar da diye buraya olumsuz cümleler yazıp gene güzel cevaplar alınca huzurluca uyuyor..
  7. B

Yani ankaranin he yerinde inşaatlar yapiliyor ama ne hikmetse iş dodurgaya gelince nüfus,yeşil alan Akla geliyor...mevcut başkanı seven biri olarak şunu söyleyeyim.. resmen rant kokuyor...kimseyi kandirmasinlar..
  8. B

Roman olur yazsam seni...filler tepişir olan çimenlere olur...hiçbir siyasinin vatandaşı dusundugune ihtimal vermiyorum...kim az nemalanmis ise,işe çomak sokuyordur...verin mamasını siyasilerin muteahhit kardeşler....iş sizde...
  9. B

Arkadaş dodurga forum sayfası bile değerlendi.. her taraf reklam dolu...insallah inşaatlar da başlar gari...
  10. B

Yok mu bi haber...
  11. B

2027 de ne olacak peki ...onu sizden okuyalım..
  12. B

Web tapudan gözüküyor...e devlet ile 2 aşamalı giriş yaparak...wep tapuya girip gorebilirsiniz
  13. B

Sadece tapu dokumunun altında yazıyor.. üst tarafta hissedarlar...altta serh bilgileri var..o kadar...
  14. B

Tapuda satış vaadi şerhi var...planci koymuş bazı kişilere tahminim..bu sorun var demekmidir..yoksa olması gereken bisey mıdır.. bilen cevaplarsa seviniriz
  15. B

Payını vermemiş kişiler,neden vermez ki...eğer plancinin ise vermek zorunda değil mi..neden mahkemelik olsunlar ...olay net değil mi yani...ayrıca plancinin gücü ile müteahhit ile anlaşma daha kolay olmaz mi...
  16. B

Peki hakkını almasi gereken kişilerden aldi diyelim hakkını.. başka yapacagi bisey varmi..biz alalı çok oldu...belki insaati hizlandirir...böylede bakılmaz mi olaya
  17. B

Niye geçmiş olsun yazdiniz ...aydinlatirmisiniz
  18. B

Yani aynı parselde ıhlamur inşaat varsa ,diğer hissedarlara ne zararı olabilir ki..burayı anlamadim...hissedar olarak..hisseyi alalı 4 yıl oldu...
  19. B

İnanın ben bisey bildiğimden yazmadım.. kim rantçı kim değil anlamam.. ama Mansur yavaşin hicbiryer hakkında böyle paylaşım yapmayıp, direk dodurgayi hedef alması çok ilginc
  20. B

Mansur yavasin x deki paylaşımının altına güzel yorumlar yazılabilir...onun işi belediyecilik yapmak..sanki ankaranin her tarafı puru pak da Dodurga kötü olacak...hersey onun elinde güzele imza atarsa güzel olur..insanın aklına şu geliyor bazen..demek ki şu anki belediyeler dodurgayla ilgili...
Geri