Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. U

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Ankara’da seçim olsa büyük ihtimalle yine kazanır ama oy oranı ciddi anlamda düşer çünkü: 1-) insanların İktidar partiye nefreti çok arttı. 2-)Kazanması demek Ankara’nın Mansur’dan memnun olmasından kaynaklanmıyor diğer partiye oy vermek istememesinden kaynaklanıyor. 3-)Çevremdeki tüm chp liler...
  2. U

İnşallah durum senin dediğin gibidir artık Danıştayın kararından sonra her şeyin yolunda ilerlemesi gerekiyor ama bundan sonra alt yapı yapılmayıp ruhsatlar verilmezse o zaman art niyet olduğunu kabul edecek misin ?
  3. U

Senin savunduğun adam daha Ankara’yı yönetemiyor Türkiye’yi mi yönetebilecek Mansur sana dürüst gelebilir ama hizmet olarak Ankara en az 20 sene geriye gitti.Ankara eskiden rahat bir şehirdi şimdi ise dünyada en fazla trafiği olan 5. Yer. Mansur dediğin kişi dodurgada en az 200 dönüm yer...
  4. U

Rkk iyi niyetli dediğin adam planı veto ettim diye abb sayfasına yazı yazdırıyor sende gelmiş hala onu savunuyorsun
  5. U

Dodurgada yatırımın varsa sende Mansur’dan korkmalısın
  6. U

İmar süreci 7-8 ay önce kesinleşti
  7. U

@admin reklamlardan yazıyı okuyamıyoruz
  8. U

Yani şaka mı yapıyorsunuz anlamıyorum.Dodurga imar planı 2017 den beri yürürlükte.Yürürlükte olan imar planına bu güne kadar ruhsat verilmemesi alt Yapı yapılmaması art niyet değilde ne ? Onu da geçtim Açık açık zaatın kendisi plan onaylanmasına rağmen veto ediyorum diyor sen kimsin Mansur ...
  9. U

Kim uydurmuş derken? kendisi diyor dodurga imar planını Veto etmeseydim dodurga böyle olurdu diye video atmış
  10. IMG_7158.jpeg

IMG_7158.jpeg

11. U

Ayrıca buraya engel olmak bizim gibi yatırımcılara haksızlık değil mi kötü bir niyeti olmasaydı veto ediyorum demezdi
  12. U

Şimdi benim anlamadığım şey şu ; 1-) İmar planı kesinleşmiş bir yerin yapılaşmasına engel olduğu için mi soruşturma açıldı yoksa bura dışındaki yerlerin planı iptal edildikten sonra ruhsat verdiği için mi ? 2-)İmar planı Danıştay tarafından kesinleşmiş bir yerin yapılaşmasına engel olmak/ruhsat...
  13. U

Sizce önümüzdeki yaza inşaatlar ve alt Yapı başlar mı
  14. U

Bu fiyata gitmemesinin sebebi tek tapu olmayan yerlerin çok fazla düşünüldüğü kadar değerli olmaması diye düşünüyorum.
  15. U

Eskiden de yazan biri değildim fakat takip ediyorum beni ahmet alıcıyla falan karıştırmayın
  16. U

Alp Bordo inşaat var etrafı da dolu baya yaşamkent sayılır nerdeyse dodurgada diyorum inşaatı bitmiş 0 lüx daire 230-240 m2 daireyi 16-17 milyona satamıyorlar sende gelmiş 150m2 lik daire 20-25 m eder diyorsun.Akıl var mantık var.Otoban girişi olması da çok bir şey ifade etmiyor Beytepeye...
  17. U

1274167935 bak sarı siteden bordo inşaatın satış fiyatlarına bak oralar buraya göre çok daha fazla gelişmiş.
  18. U

Gözün bozuk galiba sarı siteye bakmayı bilmiyorsun dodurgada bitmiş 220 m2 daireler 20 m etmiyor boş hayalleri bırak derim.Max 4+1 150 m2 dairenin lansmanı 10-12 m olur olursa öpte başına koy
  19. U

20-25 m tl de çok az 40-50 ye gider
  20. U

Şu an önemli olan altyapı.Alt yapı olmadan arsanızın ne değeri artar ne de işe yarar.Vergi ödeyip durursunuz.İmarla ilgili her şey bitti artık tek önemli olan konu alt yapıdır
Geri