Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. R

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Resmi yazışma olduğu için ne kadar zaman alır bilmiyorum, ancak herhalde bu ay sonuna kadar tamamlanmış olur. Meclis kararları tek tek yazılıp ilgili ilçe belediyesi veya birime tebliğ edilir.
  2. R

Müteahhitler çok sayıda hissedarla anlaşma ile uğraşmamak için ilk anda tek tapu parselleri tercih edebilir, onlar da rahatlıkla %50 ve hatta üstüne para ile anlaşabilirler. Bu da bizim işimize gelir, o sayede %50 oranı yaygınlaşır. Yer olarak çok güzel bir noktadayız, yapılaşma başladıkça %50...
  3. R

Artık daha önceden yazdığım gibi işin en güzel kısmına eriştik. Gerçi benim umudum planın Mart-Nisan gibi sonuçlanmasıydı ama olsun, beklediğimize değdi. Karar Çankaya'ya ulaştıktan sonra artık ruhsat başvuruları yapılabilir. Anlaşma yapmış, (revize edilmiş plana uygun) projesi hazır olan...
  4. R

Meclis kararı Çankaya'ya ulaştığı zaman artık uygulama planı yürürlükte demektir. Belediye'nin ruhsat başvurularını kabul edip işlemleri başlatması gerekir. Benim edinebildiğim bilgi bu şekilde.
  5. R

Sonunda plan tamama erdi. Önceki dönemi bilemem ama şu son revizyon konusunda bütün pürüzlerin ortadan kalkmasını sağlayan Çankaya Belediyesi'ne buradan özellikle teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.
  6. R

Işte budur. Hepimize hayırlı olsun. Planın uygulanması önünde hiç bir engel kalmamış olacak. Artık inşaat firmaları için de her şey netleşmiş oldu. Ruhsat başvuruları yapıldıkça belediye de altyapı için çalışmaları başlatır.
  7. R

Kaynak çok güvendiğim, içerdekilerle senli benli olan biri. Sorun yok demişler. Itirazlara red cevaplarını görüşmüşler, planda oynama şeklinde bir gündem olmayacak demişler. Buna rağmen arkada iş çevirecek kadar yalancı olacaklarını sanmıyorum.
  8. R

Aldığım duyum herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Hayırlısı ile bu ay sona erecek.
  9. R

Bu sefer bitsin artık. Hadi geçen ay kıvırdılar, bir ay ertelediler. Ama artık bi taraflarından yeni element uydurmayıp planı revize edildiği şekliyle sonuçlandırsınlar. Plan ve revizyon dışındaki her yenilik işi bozmaktır, binlerce insanın hakkına girmektir.
  10. R

Meclis gündemi belli değil. İnternetteki Haziran gündemi.
  11. R

Planda saçmasapan bir düzenleme yapar ve süreci geciktirecek adımlar atarlarsa dava açacağım. Çünkü mevcut plan her açıdan davalık olmuş, yıllarca mahkeme sürecini beklemişiz. Şimdi tüm davalar bitti, revizyon da tam olması gerektiği gibi bütün hukuki sorunları ortadan kaldırdı diye sevinirken...
  12. R

Benim hissedar olduğum 1,2 emsal ticari parselde 6 ay evvel 15 binden satış oldu. Şu anda hala 16 bin gibi rakamlara konut parseli varsa alabilen kaçırmasın derim. Köprüden çıkıştan önceki son fırsat olur.
  13. R

Metrekaresi 8.000 demek istemiştir. Normalde bu tür parseller bayağı düşük fiyatla gider. O nedenle bu rakamdan yola çıkınca konutta 20-25.000 civarı fiyatlar oturmuş anlamına gelir diye tahmin ediyorum. Sahibinden'de birisi sağlık parselinde hissesini 4.250 den ilana koymuş. Emre beyin...
  14. R

15. R

Değişik duyumlar alsak da umarım bunlar doğru değildir, planın sonuçlanmasını geciktirecek herhangi bir adım atmazlar. Zaten 9 yıldır sonuçlanması beklenen, neredeyse her kelimes, her harfi mahkemelik olup sonunda düzgün bir revizyonla tamamlanan planla oynamaya çalışmak her halükarda binlerce...
  16. R

Teşekkürler sayın Admin.
  17. R

Susuz Belören

Belören çok güzel olur, yeter ki 25 senedir belirsizlikten geçinen, bu arada da her türlü dümeni çevirip üyeleri dolandırmış olan kooperatif yönetimlerinin çevirdikleri dolaplara engel olunsun. Hisse hataları yıllardır biliniyor, ama çözülmesi için hiç uğraşılmadı. Ben bütün hataları 2020...
  18. R

Döviz kurunda değişimi bilemem ama yıl sonuna kadar TL bazında minimum %100 ve daha fazlası olacaktır. Şu an 375 dolar dediğiniz rakam yıl sonunda en azından 650-700 bandını rahat bulur. Hatta beklentim en ucuz parselin bile 800 doları göreceğidir.
  19. R

Eski wow forumda Konya Selçuk hukuk mezunu olduğunu iddia eden birisi vardı. Devamlı Dodurga'yı kötülerdi. Dodurga'da yerin yok demiştim. Ispatlamak için tapu resmi koymuştu. Hisse payı bölümünü kapatmayı unutmuştu. Bir baktık, Dodurga'da arsası 18 m2 çıktı. Büyük ihtimal bölge yerlisiydi...
  20. R

Dodurga'da gerçekten arsası, hissesi olan arkadaşlar! İçiniz rahat olsun. Dodurga'nın emsali 1,75 ve 2 emsal olarak kesinleşmiştir. Çevre yolu içinde olması sebebiyle de her taraftan daha fazla avantajlıdır ve yapılaşma açısından da çok hızlı bir gelişim gösterecektir. Ankara'nın en değerli...
Geri